Foto: Jade Anna maakt haar volgers wild met minuscuul topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Jade Anna maakt haar volgers helemaal gek met een nieuwe foto in een heel spannend outfitje. De blondine poseert in een minuscuul topje voor een dikke auto.

Jade Anna poseert in mini topje voor dikke auto

De knappe Jade Anna heeft besloten dat het weer eens tijd was om haar volgers eens flink te verwennen. Niet met een giveaway of een ander fysiek cadeau, maar met een spannende foto van zichzelf. De blondine poseert uitgebreid voor haar dikke Range Rover die ze heeft gekocht met haar geld dat ze heeft verdient door YouTube en Social Media. Eigenlijk heeft de blondine een hele simpele outfit aan, maar het staat haar wel erg goed.  Zo heeft Jade een groen trainingspak aan met glitters in de vorm van kruizen. Daaronder draagt Jade Anna enkel een heel erg klein wit topje. Hierdoor komt de buik van Jade Anna helemaal vrij en zijn haar buikspieren erg goed te zien. Je kan wel stellen dat het resultaat van wekelijks sporten en goed eten voor Jade Anna de vruchten afwerpt. Jade staat in de deuropening om het te spontaan te laten lijken. Toch weet iedereen dat voor deze twee mooie foto’s waarschijnlijk heel wat anderen vooraf kwamen.

Jade Anna poseert in klein topje voor auto

Jade Anna gaat los op festival

Nu Jade Anna van Vliet eindelijk achttien is mag ze ook legaal alcohol drinken en naar festivals toe. Toch spreekt Jade Anna zich regelmatig uit over het feit dat ze helemaal niet veel drinkt. Waarschijnlijk doet ze dit omdat het niet erg goed is voor haar lichaam, want natuurlijk heel belangrijk voor Jade is. Toch ging Jade Anna ter gelegenheid van Bevrijdingsdag naar een festival toe om daar te dansen en zingen. Jade is naar het Amsterdams Verbond geweest samen met een vriendin. Uiteraard zijn daar wat foto’s en video’s gemaakt met onderstaande als resultaat. Het lijkt wel alsof Jade wat kleinere oogjes heeft, dus misschien heeft ze toch wat gedronken.

Lees ook: Foto: Jade Anna geeft schokkend kijkje achter de schermen

Jade Anna laat collectie aan mooie foto’s zien

Als influencer maak je natuurlijk honderdduizenden foto’s per dag. Zo heeft Jade Anna van Vliet waarschijnlijk elke keer stress welke ze moet uitkiezen. Daarom besloot Jade Anna maar te gaan om een collectie aan foto’s te laten zien op haar Instagram. Als eerste een redelijk uitzonderlijke foto van de blondine. Zo lacht Jade Anna breed uit en heeft ze flink wat krullen in haar haren. Vervolgens deelt ze een foto van zichzelf, haar zusje, de zus van Gio Latooy en een vriendin. De meiden zijn helemaal opgemaakt en hebben matchende outfits aan. Ook komen er een aantal feest filmpjes voorbij in de collectie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna is weer tot leven na heftige nacht

Na een heftige dag en nacht voor Jade Anna van Vliet in Amsterdam is het een zware dag. De blondine moet waarschijnlijk even bijkomen van al het gefeest en de vele mensen dus doet ze het lekker rustig aan. Zo deelt Jade nog een foto waarop ze zegt de hele dag aan het chillen te zijn.

Jade Anna van Vliet leeft weer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...