Foto: Jade Anna laat bijna alles zien in extreem kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna is momenteel in Dubai om te genieten van een ontzettend luxe vakantie. Ze is alleen vergeten dat haar jurkje erg kort is. 

Het superkorte jurkje van Jade Anna

De knappe influencer is momenteel heel erg aan het genieten. En geef haar eens ongelijk. De knappe blondine heeft een tripje naar Dubai genomen om daar even tot rust te komen van haar drukke bestaan. En dat gaat aardig. Jade Anna is namelijk erg onbezorgd. Zo onbezorgd zelfs, dat ze niet door heeft dat haar jurkje heel erg kort is. Haar jurkje is zo aan de korte kant, dat je bijna alles kan zien wat Jade Anna daar eigenlijk onder verborgen wilt houden. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Toch gebeurt het bijna. En dat maakt deze foto nog net even extra spannend.

Lees ook: Foto: Jade Anna scheurt uit haar broekje in de sportschool
Jade Anna weet precies hoe ze moet poseren

Als influencer is je taak natuurlijk hoofdzakelijk om de aandacht te trekken. En laat Jade Anna daar nou erg goed in zijn. Met haar foto’s maakt ze namelijk een hoop los bij haar volgers. Maar daar moet ze wel even wat voor doen. Jada heeft inmiddels alle trucjes wel door. Ze weet exact welke poses en welke outfits het ontzettend goed doen bij haar volgers. En dus neemt ze precies de verleidelijke houdingen aan. die goed scoren bij haar fans. Want Jade weet dat ze ook op vakantie in ieder geval een klein beetje bezig moet zijn met haar werk. En dus zal ze toch echt spannende foto’s moeten blijven maken. Gelukkig vindt ze dat helemaal niet erg.
Jade Anna heeft helemaal geen broeken

Er is de volgers van Jade Anna nog iets opgevallen op de vakantiefoto’s van de prachtige influencer. Op alle vakantiefoto’s draagt ze een superkort rokje of jurkje, maar nergens een broek. Ze heeft blijkbaar geen broeken meegenomen op vakantie naar Dubai. Dat zal vast aan de hitte liggen. In zo’n warm land heb je ook eigenlijk helemaal geen broek nodig. Als je jezelf een klein beetje kan bedekken, dan is dat vaak al meer dan voldoende.
Jade Anna plaagt haar volgers met hete foto’s

Nu is de knappe blondine wel een beetje aan het plagen. Ze weet precies hoe ze overkomt in haar strakke en vaak hele kleine pakjes en dus gaat ze precies zo staan en poseren dat je net niet alles van de knappe influencer te zien krijgt. Daarmee blijf je wel verlangen naar meer. Jade Anna weet dus precies wat ze doet met haar charmante foto’s. En zolang ze in Dubai is, zal de stroom aan verleidelijke foto’s nog niet stoppen. Je kan dus nog veel meer verwachten van Jade Anna de komende tijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.