Foto: Jade Anna laat bijna alles zien in extreem kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna is momenteel in Dubai om te genieten van een ontzettend luxe vakantie. Ze is alleen vergeten dat haar jurkje erg kort is. 

Het superkorte jurkje van Jade Anna

De knappe influencer is momenteel heel erg aan het genieten. En geef haar eens ongelijk. De knappe blondine heeft een tripje naar Dubai genomen om daar even tot rust te komen van haar drukke bestaan. En dat gaat aardig. Jade Anna is namelijk erg onbezorgd. Zo onbezorgd zelfs, dat ze niet door heeft dat haar jurkje heel erg kort is. Haar jurkje is zo aan de korte kant, dat je bijna alles kan zien wat Jade Anna daar eigenlijk onder verborgen wilt houden. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Toch gebeurt het bijna. En dat maakt deze foto nog net even extra spannend.

Lees ook: Foto: Jade Anna scheurt uit haar broekje in de sportschool
Jade Anna weet precies hoe ze moet poseren

Als influencer is je taak natuurlijk hoofdzakelijk om de aandacht te trekken. En laat Jade Anna daar nou erg goed in zijn. Met haar foto’s maakt ze namelijk een hoop los bij haar volgers. Maar daar moet ze wel even wat voor doen. Jada heeft inmiddels alle trucjes wel door. Ze weet exact welke poses en welke outfits het ontzettend goed doen bij haar volgers. En dus neemt ze precies de verleidelijke houdingen aan. die goed scoren bij haar fans. Want Jade weet dat ze ook op vakantie in ieder geval een klein beetje bezig moet zijn met haar werk. En dus zal ze toch echt spannende foto’s moeten blijven maken. Gelukkig vindt ze dat helemaal niet erg.
Jade Anna heeft helemaal geen broeken

Er is de volgers van Jade Anna nog iets opgevallen op de vakantiefoto’s van de prachtige influencer. Op alle vakantiefoto’s draagt ze een superkort rokje of jurkje, maar nergens een broek. Ze heeft blijkbaar geen broeken meegenomen op vakantie naar Dubai. Dat zal vast aan de hitte liggen. In zo’n warm land heb je ook eigenlijk helemaal geen broek nodig. Als je jezelf een klein beetje kan bedekken, dan is dat vaak al meer dan voldoende.
Jade Anna plaagt haar volgers met hete foto’s

Nu is de knappe blondine wel een beetje aan het plagen. Ze weet precies hoe ze overkomt in haar strakke en vaak hele kleine pakjes en dus gaat ze precies zo staan en poseren dat je net niet alles van de knappe influencer te zien krijgt. Daarmee blijf je wel verlangen naar meer. Jade Anna weet dus precies wat ze doet met haar charmante foto’s. En zolang ze in Dubai is, zal de stroom aan verleidelijke foto’s nog niet stoppen. Je kan dus nog veel meer verwachten van Jade Anna de komende tijd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!