Foto: Jade Anna geniet van wild avondje uit met inkijk tot haar navel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna van Vliet beleeft een erg spannende avond met haar vriendinnen. De blondine draagt een shirtje met inkijk tot aan haar navel.

Jade Anna beleeft wilde avond in hevig uitgesneden topje

Het is niemand kunnen ontgaan dat alle bekende influencer meiden waren opgetrommeld voor een evenement van schoenenmerk Steve Madden. Zo waren Jade Anna, Melanie Latooy, Marijn Kuipers, Lies Zhara en nog veel meer van de partij tijdens Amsterdam Fashion Week. Hiervoor was een bijzondere avond en nacht ingepland en de dames gingen uiteten en naar een bijzondere voorstelling van de Moulin Rouge. Ook kwamen er beelden voorbij dat de dames zelf een dansje hebben ingestudeerd. Deze is ook in onderstaande reeks te zien. Nu was het natuurlijk voor Jade Anna wel belangrijk om een bijzondere outfit aan te trekken, want de kleine blondine is nou eenmaal één van de allergrootste influencers die er is in Nederland. Daarom besloot Jade Anna misschien een beetje over de top te gaan met een wel erg pikante outfit. Zo droeg Jade Anna een zwart jurkje met een enorm diepe V-hals. De V-hals valt zo diep dat de navel van Jade Anna nog maar net niet te zien was. Hierdoor kwamen de rondingen van Jade wel mooi uit, maar ze kon niet te wild bewegen want anders zou iedereen alles kunnen zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna poseert charmant op straat met hoge hakken

Het is voor influencers hartstikke normaal om midden op straat te gaan poseren. Zo kijkt ook Jade Anna van Vliet er niet meer vanop om midden op een drukke weg of straat met honderden toeschouwers een uitgebreide shoot te houden. Voor omstanders is dit soms nog even gek, maar de influencers doen alles voor het perfecte shot. Nu mag er ook gezegd worden dat het Jade Anna zeker is gelukt om er prachtig uit te zien op onderstaande foto’s. Zo draagt Jade Anna een relatief simpel outfitje bestaande uit een zwart topje met lange mouwen en een zwart rokje. Wel is het topje erg kort en het rokje nog veel korter. Bukken zat er die dag niet in voor Jade Anna. Ook stelen de hakken van Jade de show. Bij de foto schrijft Jade Anna dat ze het waard vindt om zere voeten te hebben om hakken te kunnen dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Lees ook: Jade Anna deelt foto zonder broek vanuit kleedhokje

Jade Anna deelt intieme kooksessie met harig vriendje

De liefde die Jade Anna van Vliet voor haar vriend Gio Latooy heeft, is ook duidelijk aanwezig voor haar harige vriendjes. Zo heeft Jade Anna na het kopen van haar eigen huis gelijk twee katten genomen. Op Jade Anna haar instagram komen de twee diertjes heel veel voorbij en ze is er duidelijk stapelgek op. Zo gek zelfs dat ze tijdens het koken aan het knuffelen is met één van haar katten. Het beestje wil duidelijk niet weg uit de armen van Jade.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.