Foto: Jade Anna deelt heerlijke spiegelselfie in slechts een klein strookje stof

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna heeft een heerlijke nieuwe foto geplaatst, waar ze slechts gehuld is in een strookje stof.

Knappe influencer Jade Anna heeft spannende outfit aan op nieuwe foto

De knappe influencer Jade Anna heeft een nieuw kiekje geplaatst van zichzelf. Deze keer staan Jade Anna in de spiegel naar zichzelf te kijken. Ze draagt niet meer dan alleen maar een dun stofje, waarvan een strookje verleidelijk voor haar buik zit. Jade Anna weet wel hoe ze een foto zo verleidelijk mogelijk moet maken. Dat laat ze in ieder geval zien op de foto hieronder. De foto is onderdeel van een reeks. Met die reeks geeft de prachtige blondine inzicht in haar week. En dat vinden mensen natuurlijk razend interessant.

Lees ook: Foto: Jade Anna trekt bovenstukje van haar lichaam af

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna maakt graag foto’s van haar sport momentjes

Op de tweede foto kan je zien dat Jade Anna weer heerlijk aan het sporten is. De knappe blondine brengt veel tijd door in de sportschool. Natuurlijk is het harde werk dat Jade Anna daar verzet niet voor niks. Ze probeert met het sporten een zo mooi mogelijk lichaam te kweken. En dat gaat haar in ieder geval goed af. Op de foto zie je de knappe blondine in haar sportschool omgeving en aan het lichaam van Jade Anna heeft dat sporten zijn vruchten wel afgeworpen. Dankzij al dat sporten is Jade Anna misschien straks wel de knapste influencer van het land.

Na het sporten was het tijd voor een ontspannende massage

Jade Anna neemt altijd de tijd om haar volgers eraan te herinneren dat ontspanning net zo belangrijk is als sporten. Je goed voelen in je eigen lichaam is het allerfijnste wat er is, aldus de knappe blondine. We kunnen allemaal dus gewoon een goed voorbeeld nemen aan de prachtige influencer en wat meer de balans zoeken in ons leven. Dat doet Jade Anna ook, want die neemt lekker na het sporten een massage. En gelijk heeft ze. Je moet namelijk niet alleen maar jezelf blijven pushen, maar ook gewoon tijd maken voor een beetje ontspanning. Jade inspireert met haar levensstijl veel van haar volgers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna heeft een van de meest verleidelijke gezichten

Dat Jade Anna vaker voor de camera heeft gestaan, dat kan je wel zien als je deze foto’s zo ziet. de verleidelijk blondine heeft veel tijd gestoken in het oefenen van goede poses, houdingen en blikken voor op camera. En dat heeft allemaal zijn vruchten ondertussen wel afgeworpen. Ze kan haar gezicht gemakkelijk van verleidelijk naar lief laten gaan en weer terug. En dat is een heel erg knap kunstje. Lang niet ieder model is zo kundig voor een camera als Jade Anna. Ze laat maar weer even goed zien waarom ze een van de beste influencers van Nederland is. Ze kan namelijk in een handomdraai de meest mooie foto’s tevoorschijn toveren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!