Foto: Jada Borsato viert feest in extreem kort jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jada Borsato is weer een jaartje ouder geworden. In dit extreem korte jurkje laat ze haar gasten genieten. 

Jada Borsato heeft flink uitgepakt voor haar verjaardag. Ze heeft hiervoor een duidelijk thema uitgekozen. Bij dit thema past natuurlijk ook een bijpassend outfitje. Het outfitje wat ze heeft uitgekozen is extreem kort. Haar gasten en volgers genieten er enorm van!

Jada Borsato deelt letterlijk inkijkje op haar verjaardagfeest

Jada Borsato deelt niet al te veel van haar privé leven. Toch mogen haar volgers nu meegenieten met haar verjaardagfeest. Met een extreem kort jurkje komen haar elegante benen tevoorschijn. Naast dat ze een erg kort jurkje aan heeft, is het aan de bovenkant ook lekker kort. Met een flinke inkijk zien we genoeg bij Jada Borsato. Ze heeft goed nagedacht wat ze precies aan zou doen. Het hele huis is versierd met de kleuren roze en blauw. Zo heeft het heerlijke jurkje van Jada ook roze en blauw. Ze moet alleen wel oppassen wanneer ze gaat bukken. Als er iemand achter haar staat kijkt diegene zo onder de jurk. Jada Borsato heeft al een geruime tijd een vriend dus dat zou niet de bedoeling moeten zijn. Naast dat Jada Borsato er zeker mag wezen, mogen haar vriendinnen er ook zijn! Wat een stel prachtige dames.
Day Ewbank is ook aanwezig op verjaardag Jada Borsato

De dochter van John Ewbank, Day Ewbank, is ook van de partij. John Ewbank werkt al jaren samen met Marco Borsato. Door de goede band tussen deze twee mannen hebben de dochters ook hun hele jeugd samen door gebracht. De band tussen Jada en Day blijkt nu zelfs zo goed te zijn dat Day Ewbank is uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje. De prachtige Day Ewbank mag er zeker wezen. Met een heerlijke strakke broek komen haar rondingen goed uit de verf. Met het blauwe topje heeft ze tenminste nog wel aan het thema gedacht. Deze twee prachtige dames mogen elkaar wel vaker opzoeken!

Jada Borsato heeft op haar 20e al 8 jaar lang een relatie

Er zijn genoeg verhalen op de wereld over koppels die vanaf hun jeugd al samen zijn. Jada Borsato gaat alleen nog een stapje verder. De prachtige brunette is sinds haar 12e al samen met haar vriend, Roeland Beelen. Nu, 8 jaar later, zijn de twee tortelduifjes nog steeds samen. Veel mensen kunnen van deze relatie leren. Jada Borsato laat via Instagram, met een paar prachtige kiekjes, zien dat ze nog steeds dolgelukkig zijn samen.
Jada Borsato kleurt wit op themafeestje

Jada Borsato is weer op een themafeestje beland. Dit keer is het een white party waar de prachtige brunette is beland. In een heerlijk wit jurkje staat ze te stralen op dit feestje. Het jurkje zit mooi strak om het achterwerk van Jada. Haar volgers genieten dan ook begrijpelijk van dit prachtige plaatje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.