Foto: Jackie Groenen heeft rode wangetjes tijdens innig onderonsje met prachtige ploeggenotes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jackie Groenen steelt met haar rode wangetjes toch echt wel de show in een nieuwe foto die geplaatst is door een van haar teamgenotes. 

Voetbalster Jackie Groenen, die momenteel speelt bij de dames van Paris Saint-Germain, heeft onlangs een bijzonder moment gedeeld met haar fans op Instagram. Na een intense training nam ze een foto met haar prachtige ploeggenotes, vastgelegd door niemand minder dan medespeelster Sakina Karchaoui. Opvallend waren Jackie’s rode wangetjes, die duidelijk verklappen dat ze tijdens de training volledig is opgegaan in haar inspanningen. Dit soort momenten bieden fans een uniek kijkje achter de schermen bij de leuke voetbalster. Ze is zeker niet bang om zichzelf ook op dit soort momenten te laten zien.

Jackie Groenen heeft een passie voor voetbal

De blondine heeft een ongekend grote passie voor het voetbal. Tijdens elke training streeft ze naar het uiterste. Dat merk je ook wel als je de foto met haar ploeggenotes zo ziet. De rode wangetjes van Jackie laten maar weer duidelijk zien dat ze flink los gaat op het veld. De sfeer bij de vrouwen van PSG is overduidelijk ook goed. Het ziet ernaar uit dat ze het allemaal goed met elkaar kunnen vinden. Er speelt geen onderlinge strijd tussen allemaal ego’s. Iedereen is er om het beste resultaat te behalen.

Lees ook: Voetbalster Jackie Groenen maakt mannelijke volgers gek met mysterieuze foto

Jackie laat graag haar volgers meegenieten met haar leventje

De foto geeft je niet alleen maar inzicht in de trainingen van Jackie, maar laat ook goed zien dat ze niet bang is om zichzelf in kwetsbare momenten, bijvoorbeeld vlak na een training, te laten zien. Jackie deelt graag alle momentjes van haar leven met haar volgers. Dat is wel duidelijk na het zien van deze foto.

Sakina Karchaoui maakte de leuke foto

De foto is gemaakt door Sakina Karchaoui, een andere gewaardeerde speelster van Paris Saint-Germain. Ze vond het een goed idee om spontaan even de camera erbij te pakken en een foto te maken van de meiden onder elkaar. En dat pakte natuurlijk best wel goed uit. De foto spreekt wat dat betreft boekdelen. Het laat in ieder geval zien dat er onder de dames een goede band bestaat.

Lees ook: Jackie Groenen laat zich helemaal zien op zeldzame foto in heerlijk jurkje

Jackie Groenen is erg open naar haar fans toe

Natuurlijk zijn de fans van de voetbalster ontzettend blij met Jackie Groenen. De blondine deelt graag alles wat er in haar leven gebeurt met hen. en daardoor voelen haar fans zich echt verbonden tot de voetbalster. Het zorgt voor een fijne sfeer online, waarin de fans van Jackie het gevoel hebben dat ze alles tegen de voetbalster kunnen zeggen. Jackie weet met haar foto’s haar fans toch keer op keer weer te verbazen. En dat zorgt natuurlijk voor veel vermaak en vertier. De voetbalster laat zich op haar foto’s zichzelf van haar beste kant zien. De voetbalster weet precies hoe ze op het juiste moment het juiste plaatje online moet zetten om haar volgers te vermaken.

Wil je meer zien van Jackie Groenen? Kijk dan op Instagram

Als je nou nog meer wilt zien van deze leuke dame, zoek haar dan even op online. Op Instagram kan je de meeste mooie foto’s van Jackie wel vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!