Foto: Is Naomy van Beem de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven?

Naomy van Beem nieuwe vriendin Rico Verhoeven

Rico Verhoeven werd in Spanje gespot met een bekende blondine! Wie is deze superfitte Naomy van Beem?

Rico Verhoeven werd de afgelopen maanden aan meerdere bekende en minder bekende vrouwen gekoppeld, maar steeds leken de roddelbladen uiteindelijk mis te zitten. Gaby Blaaser, Yolanthe Cabau, Felicia van der Valk – mispoes! De nieuwe vriendin van Rico Verhoeven is Naomy van Beem. Hoewel het management van de kickbokser nog ontkent, willen we je alvast via een paar Instagram foto’s voorstellen aan deze blonde personal trainer!

Lees ook: Dirk Kuyt voor het eerst op de foto met vriendin Kate Ruinemans

Naomy op strand met Rico Verhoeven

Weekend komt met het nieuws dat Rico Verhoeven onlangs is gespot op een strand in Spanje met een opvallende blonde dame. Het bleek te gaan om niemand minder dan Naomy van Beem, een redelijk bekende personal trainer die ook op Instagram populair is als fitnessmodel en influencer. Een perfecte match voor Rico dus! Het is nog niet bekend hoe serieus de relatie is, maar de twee werden op de foto gezet terwijl ze elkaar aan het insmeren waren. Zoiets intiems doe je in deze tijd alleen als je in dezelfde bubbel zit, toch? Volgens het management van Rico is er niks aan de hand en is het bovendien niet waar dat Rico met Naomy ‘op vakantie’ is. Ze zouden toevallig precies op hetzelfde moment in hetzelfde hotel zitten…

Instagram Foto’s Naomy van Beem

Naomy van Beem is een succesvolle dame met een mooi kanaal op Instagram. Op haar foto’s kan je meteen zien dat je met een fitte tante te maken hebt! Naomy is wat je noemt een celebrity personal trainer. Dat houdt in dat ze fitness- en voedingsadvies geeft aan bekende mensen. Ze doet dit in en rond Amsterdam. Ook reist ze dus rond om mooie foto’s voor haar Instagram te maken. De laatste tijd lijkt ze echter héél vaak ’toevallig’ op te duiken waar Rico Verhoeven ook aanwezig is. Of Rico Verhoeven reist Naomy gewoon achterna, dat kan natuurlijk ook. Geef hem eens ongelijk:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Gerelateerde berichten

Vorig artikelDe drie knapste songfestival kandidaten
Volgend artikelZoethoudertje: de mooiste foto’s van Babette van Veen in GTST