Foto: Irritante Jutta Leerdam ligt in strak pakje op de bank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is een van de meest geliefde BN’ers. Toch kan ook zij erg irritant zijn. Maar dan ziet ze er nog wel goed uit. 

Het lijkt alsof iedereen altijd enorm blij is met Jutta Leerdam. Toch heeft de blondine het nu zover laten komen dat haar vader helemaal klaar met haar is! Jutta zelf lijkt het allemaal erg grappig te vinden en gaat vrolijk door met plagen.

Jutta Leerdam ligt languit op de bank

Meestal zien we de knappe Jutta Leerdam in beweging: Op de Olympische spelen tijdens het schaatsen, wanneer ze op heuvels aan het fietsen is of tijdens haar krachttraining. Je krijgt natuurlijk niet zomaar een lichaam hebben zoals die van Jutta. De blondine heeft benen zo groot als kanonnen. Maar goed, belangrijk voor spiergroei is natuurlijk ook herstel. Dat betekent dat zelfs Jutta Leerdam af en toe buiten het sporten om ook lekker op de bank ligt. Zo deelde de schaatsster een video waarop ze uitgeteld op de bank ligt. Waarschijnlijk net na het sporten want ze heeft een sportieve outfit aan. Deze bestaat uit een fel turquoise topje met matchende short. Beide zijn zo klein dat het nog maar net een lapje stof te noemen is, al staat het Jutta wel erg goed. Onder het korte shirtje draagt Jutta een kanten topje.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam draagt niks onder open jasje

Jutta Leerdam heeft heel geniepig lachje

Naast het feit dat Jutta Leerdam er heel goed bij ligt is ook nog de vader van de blondine te zien in beeld. Die lijkt in tegenstelling tot Jutta een beetje chagrijnig te zijn op zijn dochter. Misschien wilde hij net lekker gaan slapen en werd hij wakker door Jutta die alle aandacht opeist? Of zou Jutta haar vader stiekem pesten? Bij het filmpje schrijft Jutta dat haar vader moe is van haar. Op het einde opent haar vader toch nog even zijn ogen en kan er een kleine glimlach vanaf. En dan komt ineens een wel erg bijzonder geluid uit de knappe Jutta. Want wat heeft de blondine voor een raar heksen lachje?

Jutta Leerdam deelt lieve kant

Gelukkig kan Jutta Leerdam ook enorm lief zijn tegen haar dierbaren. Na het pestfilmpje deelt Jutta namelijk een foto van zichzelf en haar vader en wenst hem een fijne verjaardag. Op de foto bewijst Jutta wederom dat ze enorm sterk is want tegen alle verwachtingen in zit de vader van Jutta juist bij haar achterop de rug! Verder deelt Jutta nog heel wat lovende woorden over hoe blij ze is met haar vader en zijn steun door dik en dun. Het sporttalent heeft Jutta ook te danken aan haar vader want de blondine deelt een video waarin haar vader heel fanatiek aan het windsurfen is.

Jutta Leerdam springt op en neer

Het skeelerseizoen is weer begonnen en dat betekent dat Jutta Leerdam eindelijk haar nieuwe zwart gele pakje mocht aantrekken. Samen met haar nieuwe ploeg Jumbo-Visma ging ze mee op trainingskamp. Jutta deelt een video van een overzicht van de tijd die ze doorbracht op het kamp. En dat bewijst maar weer hoe zwaar het is om topsporter te zijn. Jutta laat zien dat ze van de een naar de andere kant aan het springen is en allerlei andere zware oefeningen uitvoert.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...