Foto: Irene Schouten maakt volgers euforisch met heerlijke foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Nederlandse schaatsster Irene Schouten laat de monden van haar volgers open vallen met deze geweldig lekkere foto’s!

Irene Schouten deelt kiekjes in spannend pakje

De schaatsster Irene Schouten is een prachtige vrouw. We kennen haar vooral als een blondine in een strak schaatspakje op het ijs, maar Irene is natuurlijk veel meer dan dat. Meestal plaatst ze foto’s op haar sociale media van haar schaatsavonturen en wedstrijden, maar onlangs plaatste ze een hele andere foto van zichzelf. Met deze foto liet ze de monden van haar fans en volgers open vallen, want, wauw, wat een prachtig plaatje! Ze poseert in een prachtig, zwart broekpak in hoge hakken. In de broekspijp zit een grote s****t waardoor haar been er tussendoor komt. Het broekpak heeft geen mouwen en geen bandjes, maar wél een mooie diepe hals. Het staat haar prachtig! Ook de mensen in de reacties vinden de foto’s geweldig. Iemand reageert met: “Godin van snelheid en schoonheid”. Iemand anders zegt: “Wauw je kan na je carièrre zo aan de slag als model, prachtige foto’s”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Irene Schouten is niet snel tevreden

De blondine is een échte sportvrouw, dat kun je wel zien. Regelmatig zijn er foto’s en video’s op haar Instagram te vinden van haar sport, schaatsen én haar trainingen. Recentelijk plaatste ze een foto van zichzelf op de schaatsbaan. Ze is dus een vrouw met flinke ambities. In het bijschrift van de foto zegt ze: “Minder goede start van het internationale seizoen. Slechte rit, 2e plek. Hungry for more”. Ze is dus geëindigd als tweede in de eerste rit van het internationale seizoen. Tweede plek is toch helemaal niet zo slecht? Irene denkt daar anders over. Ze noemt het een slechte rit en is teleurgesteld dat ze niet eerste is geworden. In de reacties moedigen mensen haar aan dat tweede plek ook een hele mooie plek is: “Je blijft een topper. Slechte race volgens je eigen standaard, maar feit is dat een 2e plek zilver is. En dat is niet verkeerd.” De schaatser besluit wel dat ze haar tegenstander de overwinning gunt en zegt: “Gefeliciteerd @ragnewiklund met je geweldige race!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Irene Schouten krijgt flinke titel

Irene is een supersuccesvolle schaatsster. Ze heeft in haar Instagram biografie dan ook staan dat ze drievoudig olympisch kampioen is. In een foto die op haar sociale media vastgezet is, draagt ze trots de gouden medaille. Dat is niet het enige succes dat ze behaald heeft. Kort geleden plaatste ze een foto op haar Instagram waar ze ontzettend blij in kijkt. Die blijheid was volkomen terecht, want de blondine werd bekroond tot schaatsster van het jaar 2021/2022. Ze is er ontzettend gelukkig mee en intens trots op en dat mag ook zeker, Irene! Goed gedaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Welmoed Sijtsma gaat op de foto met kromme staf van collega

Welmoed Sijtsma is klaar met haar onderzoek naar de nepvideo, maar verveelt zich nu al. Ze besluit dicht tegen een collega aan te kruipen en is gefascineerd door zijn grote, kromme staf.

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!