Foto: Irene Schouten lijkt zonder jurkje in restaurant te zitten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige schaatsster heeft afgelopen week wel een heel bijzondere foto van zichzelf geplaatst. Zo leek het op de foto net alsof ze niks aan had getrokken. 

Jurkje van Irene Schouten lijkt niet te bestaan

De prachtige Irene Schouten is in de schaatswereld altijd een beetje het vergeten kindje. Het gaat altijd om dames als Suzanne Schulting of Jutta Leerdam. En dat is ook wel een klein beetje logisch, want die dames plaatsen ook ontzettend veel content die toch wel als een beetje spannend wordt ervaren. Hun foto’s en video’s zoeken een beetje de grens op van wat er allemaal kan. En dan is Irene Schouten, hoewel een hele goede schaatsster, toch vaak de mindere. Maar niet getreurd, want Irene pakt terug met een wel heel erg bijzonder kiekje van zichzelf. Het lijkt namelijk op deze foto alsof ze helemaal geen jurkje heeft aangetrokken. En dat zorgt ervoor dat mensen gelijk weer interesse hebben in de prachtige dame.

Lees ook: Foto: Irene Schouten laat zich flink van achter aandrukken
Geen jurkje maar een lange tattoo voor Irene

Een van Irene haar volgers omschrijft het nieuwe jurkje nog het allerbeste. Het ziet er namelijk niet uit als een daadwerkelijk kledingstuk, maar meer als een hele grote tattoo. En als je dat eenmaal ziet, is het heel erg lastig om het niet meer te kunnen zien. Het lijkt op die manier dan ook echt erop dat Irene geen kleding draagt. De foto wordt met zo’n geachte in het achterhoofd wel een stuk interessanter om naar te kijken. Irene presenteert zichzelf eindelijk op een meer verleidelijke manier. Al haar volgers juichen dan ook om deze verrukkelijke foto. Met een beetje geluk zet Irene deze trend lekker voort en kan je voortaan altijd genieten van spannende foto’s van de blonde sporter. Al lijkt dat toch onwaarschijnlijk, omdat de sport voor Irene belangrijker is dan de populariteit van haar foto’s.
Irene Schouten is absoluut gemaakt voor het ijs

De knappe blondine gooit het met haar nieuwe foto even over een andere boeg. De foto geeft niet eens zo heel erg veel weg van Irene en haar verleidelijke , maar je kan er nu wel makkelijker over dromen, na het zien van haar in dit bijzondere jurkje. Irene zelf vindt het allemaal niet zo spannend. De blondine is vooral gefocust op de sport. Ze traint veel liever dan na te hoeven denken over welke pose ze nu wel of niet aanhoudt  voor een foto. Irene Schouten is dan ook absoluut gemaakt voor het ijs. De knappe blondine is met recht een van de betere schaatssters van het land. En dat kan ze alleen maar blijven door die focus te houden. Gelukkig is er af en toe een momentje van rust in het drukke leven van Irene. En op die momenten krijg je dus dit soort heerlijke foto’s te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.