Foto: Irene Schouten laat haar strakke shirtje kletsnat worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zeg nooit dat Irene Schouten haar fans niet verwent, want dit stomende filmpje na intense activiteiten is echt een cadeautje!

Als topsporter is Irene Schouten vast en zeker elke dag hard aan het trainen. En dat is te merken ook! De bloedhete blondine schittert regelmatig in loeistrakke schaatspakjes en dus weten we allemaal wat voor heerlijk figuur ze heeft. Toch geeft dit spontane plaatje nét wat een intiemer kijkje op haar heerlijke lijf. Irene deelt namelijk een kiekje na het harde sporten waarbij ze het niet droog heeft weten houden. En van dit druppende filmpje lopen wij ook flink warm!

Irene Schouten verwent volgers met kletsnat plaatje van stomende sportsessie

Irene Schouten geeft fans wel vaker intieme kijkjes achter de schermen, maar met dit recente filmpje maakte ze het wel heel persoonlijk. Al hoor je ons absoluut niet klagen! Irene bewijst namelijk moeiteloos dat ze echt een van de knapste schaatssters van ons land is, ook als ze net door een plensbui te pakken is genomen. Zo schittert de blonde topsporter in het onthullende filmpje in een werkelijk kletsnatte outfit. Al lijkt Irene er zelf wel blij van te worden. Op een gegeven moment kan je er net zo goed van genieten, toch? Met glinsterende ogen en grote glimlach schudt Irene haar natte haren uit voor de camera. Eronder schrijft ze dat “het een goede start van de dag was”, al spat de sarcasme er dus ook wel wat af. Maar haar heerlijk we-zijn-toch-niet-van-suiker houding trekt geeneens de meeste aandacht!

Het heerlijk strakke lichaam van Irene Schouten

Nee, die kroon gaat toch echt naar haar loeistrakke pakje. Waar Irene namelijk misschien begon met een oversized shirt en los broekje, blijft daar na de regen weinig meer van over!  Het shirtje plakt echt aan alle vormen van haar lichaam en doet wonderen voor haar heerlijke figuur. Zo mogen we optimaal meegenieten van haar goedgevulde topje en afgetrainde lichaam. Je kan de contouren van haar buikspieren bijna door het stofje heen zien! Irene lijkt er wel om te kunnen lachen. Met zo’n heerlijk lijf hoeft je het je natuurlijk niets te doen dat je alles kan zien. Alleen maar trots op zijn, toch? Wij krijgen in ieder geval geen genoeg van het heerlijke filmpje. Nou nog hopen dat ze nog vele keren vaker te hardlopen gaat. En de beelden met ons deelt, natuurlijk!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

Irene Schouten deelt bloedhete foto in piepklein sportsetje

Al heeft de Instagram van Irene Schouten meer dan genoeg foto’s om het wachten mee op te vullen. Zo was dit overheerlijke filmpje geeneens de eerste keer dat we van Irene post-sportsessie mochten genieten! Eerder plaatste de bloedhete blondine namelijk ook al een waar pareltje in samenwerking met haar favoriete sportmerk. En daar trok ze een héél pittig pakje voor aan! Als schaatster moet je natuurlijk aerodynamisch zijn: hoe strakker hoe beter, lijkt het wel. Dit heerlijke setje lijkt Irene’s figuur bijna fijn te knijpen zo strak zit het. En dat laat dan ook weinig aan aan de verbeelding over. En toch is het Irene’s oogverblindende glimlach die de meeste aandacht zal trekken. Met grote grijns en sprankelende ogen spat de charme van de knappe schaatster af. Wat een topvrouw!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.