Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

De mooie blondine weet dat je niks liever wil dan even naar haar mooie foto’s kijken. En gelukkig voor haar fans is Marijn absoluut niet de moeilijkste. Ze willigt dan ook graag de verzoekjes van haar fans in om ervoor te zorgen dat die weer een beetje tevreden blijven. Met haar mooie foto zorgt de blonde presentatrice er meteen voor dat de temperaturen in de kamer een stukje stijgen. De foto laat namelijk Marijn zien, terwijl ze een slokje neemt van haar waterflesje. Haar prachtige lippen zet ze aan het einde van het flesje en ze begint meteen met getuite lipjes het water naar binnen te zuigen. Dat doet natuurlijk aan hele andere dingen denken. En Marijn weet het ook, aan haar blik te zien.

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers is niet vies van een bijzondere foto

Met haar geweldige looks weet Marijn Kuipers altijd wel hoe ze zichzelf op een goede manier op de foto moet zetten. De leuke blondine kan er echt wel wat van, foto’s maken. Ze is momenteel een aantal dagen weg met vrienden en dat betekent dat ze nog veel meer excuusjes kan bedenken om de camera erbij te pakken. Haar fans mogen de komende dagen dus extra smullen van allemaal leuke plaatjes. Marijn was echter wel in een artistieke bui, want de foto’s die ze maakte, waren grotendeels in zwart-wit. Dat maakt natuurlijk helemaal niet zoveel uit, want ook zonder kleur is Marijn erg fijn om te zien. Eigenlijk is de blonde dame altijd wel heel erg fijn om te mogen zien.

Marijn Kuipers ziet er het beste uit in strakke pakjes

De leuke blondine weet zichzelf weer ontzettend goed te kleden. In haar strakke pakje gaat ze het makkelijkst de berg af tijdens het wintersporten, maar het ziet er ook nog eens gewoon heel erg goed uit. De presentatrice houdt ook tijdens haar vakantie gewoon rekening met haar fans. Die moeten natuurlijk wel een beetje kunnen meegenieten van alle leuke outfits die Marijn besluit om aan te trekken. En met al die mooie pakjes zorgt Marijn ervoor dat haar volgers zich nooit hoeven te vervelen. De foto’s van de blondine zijn echt ontzettend goed uitgekozen. Die laten haar perfecte vormen op zo’n manier zien, dat je niet anders kan dan genieten van de leuke kiekjes.

Marijn Kuipers gaat lekker met de meiden op stap

De leuke blondine heeft even een middagje met haar vriendinnen doorgebracht. Dat heeft ze ook wel eens nodig, om de mannen een beetje te ontvluchten. De leuke presentatrice weet met haar vriendinnen erbij de tijd van haar leven te hebben. Samen maken ze nog even een foto, voordat ze beginnen aan de weg naar beneden. Marijn heeft het duidelijk ontzettend naar haar zin tijdens deze wintersport vakantie. Het is de mooie blondine van harte gegund. Gelukkig komen er allemaal leuke kiekjes uit voort. Zo blijft iedereen ook nog zeer tevreden.

Meer zien van Marijn Kuipers kan op Instagram

Als je nog meer wil zien van Marijn, dan moet je even naar Instagram toe gaan. Daar staan nog veel meer mooie foto’s van de blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.