Foto: In dit luchtige jurkje is elke dag stranddag voor Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman houdt enorm van het strand. Als het aan haar lag, was ze daar iedere dag te vinden. Natuurlijk het liefste in dit jurkje. 

Meestal is Katja wel in de natuur te vinden. De prachtige actrice heeft echt een band daarmee. Of ze nu op de weide loopt, of een stukje door het bos heen wandelt, Katja wordt vrolijker van de natuur. en een van de mooiste stukjes natuur, volgens Katja, dat is het strand. Als het aan de knappe roodharige had gelegen, dan was ze iedere dag op het strand te vinden. Maar jammer genoeg moet Katja ook nog genoeg doen en heeft ze niet de tijd om elke dag op het strand oor te brengen. Maar met dit jurkje zou je dat toch bijna gaan overwegen.

Lees ook: Katja Schuurman doet extra knoopje open op zeer luchtige foto
Katja huppelt door het zand op leuke video

Het is duidelijk te zien dat Katja het ongelooflijk naar haar zin heeft op het strand. Dat is ook niet zo heel gek, als je zo’n luchtig jurkje draagt. Met die kleding is elke dag wel een stranddag. Of je kan op zijn minst van je dag een stranddag maken met zo’n jurkje. Katja zou er wel voor tekenen. Zij is namelijk helemaal verzot op het strand. In luchtige jurkjes door de duinen rennen en met je voeten in het water, dat is voor Katja helemaal het einde. Ze heeft dan ook best wel wat foto’s op haar Instagram staan waar ze in een luchtig jurkje op het strand aanwezig is.
Katja is het gelukkigst als ze op het strand staat

Je ziet het bij Katja aan alles: Ze begint meteen te lachen, haar ogen glunderen en ze lijkt zowat te stralen. Als de knappe actrice op het strand is, dan is ze het gelukkigst. Het strand is de plek waar Katja helemaal tot rust komt. Als Katja even haar hoofd leeg wilt maken of even wilt nadenken, dan is het strand haar place to be. Maar ook als ze een dagje ertussen uit wilt, op avontuur wilt gaan of een romantisch momentje wilt beleven, dan kiest Katja het liefste voor het strand. Op het strand valt dan ook het meeste te beleven, aldus de prachtige actrice. Het is dan ook niet zo gek dat Katja zo vaak hier heen gaat. En voor elk moment heeft ze wel een ander jurkje.
Ook in het buitenland zoekt Katja het strand op

Zelfs als Katja op vakantie is, dan zoekt ze het liefste het strand op. De actrice is zo gek op het strand, dat ze niet kan voorstellen ergens heen te gaan waar ze geen strand hebben. Op de foto poseert ze met de zee en het strand ver in de achtergrond, maar Katja kennende heeft ze die vervolgens van iets dichterbij bekeken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.