Foto: Hulpeloze Noa Vahle heeft dringend haar knappe vriendin Suzanne Schulting nodig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle heeft weer een bijzondere foto gemaakt, waarin ze haar goede vriendin Suzanne Schulting om hulp vraagt. 

Noa Vahle, bekend als hockey- en voetbalverslaggeefster, voelt zich als een vis in het water op het (kunst)grasveld. Echter, zodra ze zich op glad ijs waagt, roept ze meteen om haar vriendin Suzanne Schulting, de expert op dat gebied. Noa probeert zich staande te houden, maar het ijs blijkt nogal onbekend terrein voor haar te zijn.

Noa Vahle valt bijna op het ijs

De bijzondere blondine weet zich maar met veel moeite staande te houden op het gladde ijs. En dat is ook niet zo vreemd, want daar is ze helemaal niet aan gewend. Geef Noa een partij kunstgras en ze staat als een huis, maar het ijs lijkt niet voor haar gemaakt te zijn.

De bijzondere vriendschap tussen Suzanne Schulting en Noa Vahle

De band tussen Noa Vahle en Suzanne Schulting gaat verder dan de professionele arena. Ze kennen elkaar al geruime tijd en deelden zelfs vakanties, zoals een onvergetelijke reis naar Portugal. Suzanne Schultingwas aan het genieten van een vakantie in Portugal met haar partner Sam van Royen, en het werd uiteindelijk een gezellige double date, met Noa Vahle en haar vriend Tim de Wild als Portugese medegenieters.

Samen hadden Noa Vahle en Suzanne Schulting een heerlijke vakantie

Het vakantiekwartet heeft ongetwijfeld tijdens hun uitje uitgebreid kunnen praten over hun gedeelde passie voor sport. Suzanne Schulting, als olympisch shorttrackkampioene, heeft ongetwijfeld veel te delen over haar indrukwekkende prestaties op het ijs. Aan de andere kant brengt Noa Vahle haar expertise in als verslaggeefster bij Veronica Inside, waarde partner van Suzanne, Sam van Royen, achter de schermen werkt. Tim de Wild, ook werkzaam in de tv-wereld, voegt zijn eigen perspectief toe aan het levendige gesprek.

Suzanne Schulting: Indrukwekkend op en naast het ijs

Hoewel Suzanne Schulting momenteel geniet van haar rust en vakantie, blijft ze niet onopgemerkt. Haar indrukwekkende verschijning gaat verder dan het ijs waar ze haar shorttrackvaardigheden vertoont. Tijdens een diner in een opvallend open jasje weet ze de aandacht te trekken, haar stijl is net zo onderscheidend als haar prestaties op de schaatsbaan. Met haar bijzondere pakjes weet ze haar volgers helemaal blij te maken.

Suzanne Schulting haar drukke agenda

Hoewel Noa Vahle graag tijd met haar vriendin doorbrengt, erkent ze dat Suzanne momenteel een druk schema heeft. Als olympisch kampioene en een van de meest indrukwekkende figuren in de shorttrackwereld, heeft Schulting veel verplichtingen en verantwoordelijkheden. Ze kan momenteel haar vriendin dus moeilijk helpen met haar ijskoude avonturen. Maar misschien dat ze tussendoor nog wel wat tips naar Noa kan sturen om ervoor te zorgen dat de blondine niet omver valt. Natuurlijk vindt Suzanne het leuk om te zien dat Noa een keer het ijs op gaat. Waarschijnlijk probeert ze Noa al tijden zo ver te krijgen dat ze schaatsen een keer een kans geeft. Nu is het eindelijk zo ver, maar kan Suzanne er zelf niet bij zijn. Dat vindt ze toch wel een beetje jammer.

Noa en Suzanne zijn zeer actief op Instagram

Mocht je nou nog meer willen zien van beide dames, dan kan dat zeker. Op Instagram hebben Noa Vahle en Suzanne Schulting een enorme hoeveelheid mooie foto’s staan, die je wel eventjes gezien moet hebben.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.