Foto: Hevig zwetende Lisa Vol van OG3NE toont glimmend lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Lisa Vol van OG3NE laat zich zien terwijl ze helemaal bekaf op een loopband staat. Toch glimt ze schitterend: deze moet je echt even checken!

Lisa Vol, die bij de meidengroep OG3NE zit, deelt een zweterig filmpje met haar volgers. Dat klinkt viezer dan het in werkelijkheid is. Sterker nog, dit filmpje wil je écht gezien hebben! De zangeres is lekker aan het sporten en ze laat haar volgers meegenieten. Nu ze een hevige workout sessie achter de rug heeft, is ze nu lekker aan het uitlopen op de loopband. Met haar helemaal onder het zweet laat ze duidelijk weten dat ze het zwaar heeft. Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden, zeggen ze…

 

Lisa Vol staat op cover 100% NL

Lisa Vol staat samen met OG3NE op de cover van 100% NL. Het trio kan niet alleen zingen, maar ook nog is als model uit de voeten. Met een volle bos haar staat Lisa in het midden van de cover. Allemaal een andere haarkleur, maar toch lijken ze sprekend op elkaar. Lisa Vol heeft een verleidelijk open groen jurkje aan. Met dit jurkje aan zie je een stukje van haar onderkleding, wat het allemaal een stuk spannender maakt voor de lezer. Er is echter ook nog slecht nieuws, want de knappe zangeres is jammer genoeg niet meer single.
Lisa Vol is gaat op tour met OG3NE

Lisa gaat samen met de andere dames van OG3NE vanaf September op tour. Door het succes gaan we Lisa Vol nog zeker 27 keer bewonderen op het podium. De tour heet Samen Uit, Samen Thuis, hier gaat Lisa de bekendste Nederlandse liedjes zingen op de OG3NE manier. De volgers van Lisa Vol zijn door het dolle heen en er word massaal gereageerd dat haar volgers erbij zijn. Maar wie wilt er nou niet bij zijn wanneer deze prachtdame weer staat op te treden.
Lisa Vol knalt bijna uit haar badpak

Lisa is niet verlegen en deelt graag foto’s van zichzelf op het internet. Deze foto’s zien er altijd bijzonder goed uit. De foto die Lisa nu heeft gedeeld mag er dan ook weer zijn. Met een prachtige blauwe badpak is ze van haar vakantie in Curaçao aan het genieten. Ze moet er alleen wel oppassen dat ze niet opeens uit haar badpak knalt. In de bovenste regio van haar badpak zit het namelijk erg strak.

Songfestival heeft veel fans opgeleverd voor OG3NE

Door het Eurovisiesongfestival heeft OG3NE veel internationale fans erbij gekregen. In Nederland was OG3NE al redelijk bekend, alleen het songfestival heeft er echter wel voor gezorgd dat OG3NE echt op de kaart werd gezet. Op sociale media zijn er dan ook veel fans die in het Engels reageren bij Lisa Vol. Zelfs wordt er massaal door internationale fans gereageerd, onder de post van Lisa Vol over de nieuwe tour, dat deze fans erbij zijn in Nederland. Het songfestival heeft OG3NE, maar ook de knappe Lisa Vol op de kaart gezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!