Foto: Het lijf van Puck Moonen zit onder de krassen na wilde speelsessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen heeft een hele wilde tijd gehad in bed en daar heeft ze diverse wondjes aan over gehouden. Wat is hier gebeurd?

De wilde avond van Puck Moonen

De prachtige wielrenster Puck Moonen heeft een nieuwe foto geplaatst op haar Instagram. En de foto geeft nogal een bijzondere situatie weer. Ze heeft namelijk even lopen te stoeien en daar heeft ze flink wat wondjes aan over gehouden. Die wondjes zijn alleen minder spannend dan mensen zouden denken. Het zijn namelijk wondjes die zijn over gehouden aan het knuffelen met haar kat. En dat ging er zo ruig aan toe dat ze onder de schrammen zit. Wel blijft Puck redelijk optimistisch en enorm verliefd op haar beestje. Vandaar dat ze ook de foto nog plaatst. Haar volgers hebben in ieder geval een hoop medelijden met de knappe brunette.

Lees ook: Foto: Wielrenster Puck Moonen kleedt zich om in eigen achtertuin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen heeft een flinke klap gevangen van haar kat

De knappe brunette heeft flink lopen vechten met haar kat en dat levert haar een paar goede schrammen op. Gelukkig vinden haar volgers Puck mooi in al haar vormen, dus ook onder de schrammen. Ze krijgt dan ook een flink aantal complimenten onder de foto. Puck houdt vanwege haar schrammen niet minder van haar kleine viervoeter. Sterker nog, ondanks alle schade die ze heeft opgelopen zou ze zo weer knuffelen met haar kleine beestje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen is uitgeput van haar training

Behalve dat Puck ook lekker aan het uitrusten is met haar kat, is ze ook nog fanatiek aan het trainen tussendoor. En dat zorgt ervoor dat de knappe brunette ook af en toe een beetje uitgeput erbij zit. Dat zie je ook wel op de foto. De knappe wielrenster heeft namelijk een foto geplaatst op haar Instagram waar ze helemaal bezweet eruit ziet. En dat levert toch wel een bijzonder beeld op. Natuurlijk vinden haar volgers alles mooi aan de knappe wielrenster. Dus die klagen niet als ze een foto als deze zien. Puck in haar bed vinden ze eigenlijk best wel een leuk beeld om te zien. En dan maakt een beetje zweet ook niet uit.

De prachtige wielrenster heeft een goede levensstijl

Puck Moonen heeft een gezonde levensstijl te pakken. Ze is namelijk erg goed bezig met trainen, maar wisselt dat flink af met ontspannen. Ze heeft zo best wel een goede afwisseling te pakken in haar leven. En natuurlijk deelt ze al die momentjes met haar volgers. Die krijgen van alle leuke en minder leuke momentjes namelijk een foto te zien. Haar volgers mogen dus van geluk spreken, want Puck Moonen deelt met liefde al haar intieme momenten met haar trouwe fans. En voorlopig is Puck nog niet van plan om te stoppen met het delen van al die wonderbaarlijke momneten. Dus haar fans kunnen de komende jaren nog enorm genieten van haar foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...