Foto: Herfstige Nochtli gaat diep door haar knieën in megakort truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De geweldig mooie Nochtli maakt herfstige foto’s in het kortste truitje ooit. Je kijkt er bijna onderdoor!

Nochtli kijkt volgers verleidelijk aan in prachtige foto

Nochtli is een ontzettend mooie dame. Ze was voorheen politieagente, maar gaf die baan op en werd fitness influencer. Op haar Instagram is ze super actief en plaatst ze regelmatig foto’s van haar progressie. Ook probeert ze haar volgers te motiveren en te steunen. Daarnaast is ze in het proces van herstellen van een rugoperatie. Daarvan plaatst ze regelmatig ook updates. Onlangs plaatste ze een prachtige foto van zichzelf in heerlijke herfstsferen. Ze was aan het wandelen om haar lijf ook even rust te geven tussen al dat sporten door. In het bijschrift laat ze weten dat rust soms net zo belangrijk voor je is als keihard gewichtheffen elke dag. Haar outfit bestaat uit een superkort bruin/oranje truitje en een lekkere flare jeans waar ze reclame voor maakt. In de tweede slide gaat Nochtli diep door haar knieën en kijkt ze verleidelijk de camera in. Wat is dit toch weer een heerlijke foto, Nochtli!
Sportfanaat Nochtli kiest voor opvallende pre-workout snack

De beeldschone Nochtli is mega fanatiek met haar fitness carrière bezig. Het is voor haar dan ook haar baan en haar inkomen. Ze is namelijk fitness influencer. Op haar sociale media is heel weinig te vinden wat niet met sporten te maken heeft. Zowel op haar tijdlijn als in haar verhaal. Onlangs plaatste ze weer een sport gerelateerde video in haar verhaal. Ze was onderweg naar de sportschool, maar was haar pre-workout vergeten. Pre-workout is een goedje, vaak een poedertje of drankje, dat je neemt vóór het sporten zodat je wat meer energie hebt, alerter bent en je vermoeidheid minder wordt. Zo kun je dus langer en intensiever sporten. Nochtli was deze dus vergeten en koos ervoor om het voor iets anders te vervangen. Dan denk je natuurlijk: “Dat is iets vets gezonds en iets dat goed voor je is”. maar nee! De brunette kiest voor pepernoten als haar pre-workout snack!

Nochtli doet lekker dansje om negativiteit tegen te gaan

Nochtli staat erom bekend dat ze heel positief kijkt naar progressie als het gaat om sporten. Ze probeert echt haar volgers te motiveren om te sporten en ze gerust te stellen dat iedereen ooit een keer is begonnen bij nul. Dat zorgt voor heel veel positiviteit vanuit Nochtli, maar ook naar haar toe. Recentelijk plaatste ze een video op haar Instagram tijdlijn waarbij ze eerst heel boos de camera inkijkt. De tekst die erbij staat is: “Mensen die negatief reageren op iemand anders’ fitness avontuur..” Vervolgens komen er zulke negatieve quotes in beeld: “Je bent dik/dun geworden”, “Moet je dat wel eten?”, “Je bent niet echt veranderd de laatste tijd, hè?”, “Kan je niet meer tillen? Ik kan …. kg”. Wanneer de zang van het liedje begint, start Nochtli met dansen. De tekst komt erop neer dat mensen moeten stoppen met hun negativiteit. In het bijschrift zegt Nochtli dan ook dat iedereen ooit op dag 1 is begonnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!