Foto: Herfstige Nochtli gaat diep door haar knieƫn in megakort truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De geweldig mooie Nochtli maakt herfstige foto’s in het kortste truitje ooit. Je kijkt er bijna onderdoor!

Nochtli kijkt volgers verleidelijk aan in prachtige foto

Nochtli is een ontzettend mooie dame. Ze was voorheen politieagente, maar gaf die baan op en werd fitness influencer. Op haar Instagram is ze super actief en plaatst ze regelmatig foto’s van haar progressie. Ook probeert ze haar volgers te motiveren en te steunen. Daarnaast is ze in het proces van herstellen van een rugoperatie. Daarvan plaatst ze regelmatig ook updates. Onlangs plaatste ze een prachtige foto van zichzelf in heerlijke herfstsferen. Ze was aan het wandelen om haar lijf ook even rust te geven tussen al dat sporten door. In het bijschrift laat ze weten dat rust soms net zo belangrijk voor je is als keihard gewichtheffen elke dag. Haar outfit bestaat uit een superkort bruin/oranje truitje en een lekkere flare jeans waar ze reclame voor maakt. In de tweede slide gaat Nochtli diep door haar knieĆ«n en kijkt ze verleidelijk de camera in. Wat is dit toch weer een heerlijke foto, Nochtli!
Sportfanaat Nochtli kiest voor opvallende pre-workout snack

De beeldschone Nochtli is mega fanatiek met haar fitness carriĆØre bezig. Het is voor haar dan ook haar baan en haar inkomen. Ze is namelijk fitness influencer. Op haar sociale media is heel weinig te vinden wat niet met sporten te maken heeft. Zowel op haar tijdlijn als in haar verhaal. Onlangs plaatste ze weer een sport gerelateerde video in haar verhaal. Ze was onderweg naar de sportschool, maar was haar pre-workout vergeten. Pre-workout is een goedje, vaak een poedertje of drankje, dat je neemt vĆ³Ć³r het sporten zodat je wat meer energie hebt, alerter bent en je vermoeidheid minder wordt. Zo kun je dus langer en intensiever sporten. Nochtli was deze dus vergeten en koos ervoor om het voor iets anders te vervangen. Dan denk je natuurlijk: “Dat is iets vets gezonds en iets dat goed voor je is”. maar nee! De brunette kiest voor pepernoten als haar pre-workout snack!

Nochtli doet lekker dansje om negativiteit tegen te gaan

Nochtli staat erom bekend dat ze heel positief kijkt naar progressie als het gaat om sporten. Ze probeert echt haar volgers te motiveren om te sporten en ze gerust te stellen dat iedereen ooit een keer is begonnen bij nul. Dat zorgt voor heel veel positiviteit vanuit Nochtli, maar ook naar haar toe. Recentelijk plaatste ze een video op haar Instagram tijdlijn waarbij ze eerst heel boos de camera inkijkt. De tekst die erbij staat is: “Mensen die negatief reageren op iemand anders’ fitness avontuur..” Vervolgens komen er zulke negatieve quotes in beeld: “Je bent dik/dun geworden”, “Moet je dat wel eten?”, “Je bent niet echt veranderd de laatste tijd, hĆØ?”, “Kan je niet meer tillen? Ik kan …. kg”. Wanneer de zang van het liedje begint, start Nochtli met dansen. De tekst komt erop neer dat mensen moeten stoppen met hun negativiteit. In het bijschrift zegt Nochtli dan ook dat iedereen ooit op dag 1 is begonnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zƩƩr opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!