Foto: Hélène Hendriks schittert in mooiste moment van Marble Mania

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marble Mania is terug van weggeweest. De gigantisch spannende knikkershow eindigde vorig jaar met een knal toen Hélène Hendriks de winst pakte. 

Het ontzettend leuke en spannende programma Marble Mania is weer terug van weggeweest. De show nam vorig jaar een bijzonder plekje in de harten van het Nederlandse publiek in. Wat natuurlijk hielp bij het geliefd maken van de knikkershow was de aanwezigheid van bloedmooie presentatrice Hélène Hendriks. Zij wist ook nog eens als overwinnaar uit de bus te komen en ging naar huis met vijftienduizend euro aan prijzengeld. Dat geld ging dan wel naar een goed doel, maar het is wel een hoop centen. En dat voor een potje knikkeren. Hélène haar deelname aan het programma leverde in ieder geval een hoop leuke momenten op.

Lees ook: Foto: Presentatrice Hélène Hendriks zet haar kandidaten voor schut met actie

Hélène pakt op spectaculaire wijze de winst in Marble Mania

Het was een zeer spannende aflevering, de dag dat Hélène mee deed aan Marble Mania. Er was een bijzonder parcours neergelegd voor de kandidaten en hun knikkers. Een hele racebaan, zoals je die ook aantreft bij de Formule1 was in de studio aangelegd. En daar moesten de kandidaten hopen op het beste, terwijl hun grote ronde ballen over de baan rolden. Het leek er even op alsof Hélène niet weg zou lopen met de winst op zak, maar toen in de laatste sprint wist haar knikker als eerste over de streep te komen. Achteraf gezien had het ook een herhaling kunnen zijn van de race van Max Verstappen. Die wist namelijk ook net aan op spectaculaire wijze de winst op de racebaan te pakken in de laatste ronde. Hélène was natuurlijk door het dolle heen met haar overwinning en vierde die avond uitgebreid feest.

Zo trots als een pauw laat Hélène haar prijs zien

Ze was natuurlijk helemaal door het dolle heen toen ze de vijftienduizend euro in ontvangst mocht nemen. Toch wist Hélène haar zenuwen aardig onder controle te houden. Dat scheelt, want er moest natuurlijk even een leuke foto genomen worden zodat iedereen thuis kon zien wie de absolute winnaar was van de aflevering van Marble Mania. Er zijn maar weinig momenten dat Hélène zich beter heeft gevoeld dan toen de overwinnaarsfoto van haar gemaakt werd. Met een grote grijns op haar gezicht sloot ze op charismatische wijze de aflevering af.
Is het dan nu tijd voor de revanche?

Wellicht dat het tijd wordt voor ronde twee. Iedereen genoot namelijk enorm van Hélène haar deelname aan Marble Mania. Misschien goed om haar dus gewoon nog een keertje uit te nodigen om te kijken of ze haar titel als beste knikkeraar kan verdedigen. Het zou een avond worden vol ouderwetse gezelligheid, spanning en sensatie. Daarbij krijg je dan weer een hoop mooie momenten, waarbij Hélène verleidelijk over de knikkerbaan heen buigt, met haar achterste richting de camera.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!