Home Nieuws Foto: Hélène Hendriks maakt meteen indruk met pittig ‘stoeipakje’ bij De Oranjewinter

Foto: Hélène Hendriks maakt meteen indruk met pittig ‘stoeipakje’ bij De Oranjewinter

Hélène Hendriks is weer terug van weggeweest. Met De Oranjewinter laat ze weer goed zien waarom ze een van de meest geliefde presentatrices van Nederland is. 

Het is weer tijd voor Hélène Hendriks om alle mannen van Nederland volledig omver te blazen met haar nieuwe programma. In De Oranjewinter herhaalt Hélène wat ze van de zomer al zo goed deed. Ze trekt namelijk volledig de aandacht met haar interessante gesprekken, boeiende gasten en haar bijzondere pakjes. Ook voor De Oranjewinter, net als bij de voorganger De Oranjezomer en het programma Vandaag Inside, kleedt Hélène zich bijzonder goed. Ze moet natuurlijk wel even de aandacht van de kijker grijpen.

Meer Hélène Hendriks op beeld is sowieso een goed idee

Met een Gouden Telvizier-Ring op zak kan Hélène Hendriks er wel vanuit gaan dat mensen het leuk vinden om naar haar te mogen kijken. Meer Hélène op televisie is dus zeker een goed idee. Maar haar publiek vindt niet alleen maar Hélène haar kwaliteiten als presentatrice erg indrukwekkend. Ook haar fantastische voorkomen is vaak gesprek van de dag. De volgers van Hélène  kunnen het dan ook niet laten om een opmerking achter te laten over de looks van de presentatrice. Met Hélène op je scherm, kan je ervan verzekerd zijn dat je gelijk iets moois hebt om naar te kunnen kijken. Keer op keer bewijst Hélène  weer dat ze niet alleen een ontzettend getalenteerde presentatrice is, maar ook nog eens een dame die zichzelf van haar beste kant kan laten zien. En dat blijft haar volgers absoluut bij.

Hélène Hendriks haar stoeipakje maakt flink wat los

De witte outfit van Hélène Hendriks maakt absoluut veel los bij haar volgers. De presentatrice weet als geen ander hoe ze ervoor moet zorgen dat haar volgers zich vermaken. Een pakje als dit helpt daar natuurlijk gigantisch bij. De witte stof zat strak om Hélène haar mooie vormen heen. De fans van de blondine konden dan ook niet anders dan genieten van het mooie voorkomen van de presentatrice. Ze kreeg met haar stoeipakje veel lof binnen.

Hélène Hendriks maakt veel los bij haar volgers

De blondine weet met haar geweldige look in ieder geval weer veel los te maken bij haar volgers. Die stromen massaal de comments van Hélène binnen na het zien van de uitzending van De Oranjewinter. Ze zijn flink te spreken over de outfit die Hélène daar liet zien. En ongelijk kan je ze zeker niet geven. De fans van Hélène hopen na het zien van De Oranjewinter dat Hélène elke dag zo’n mooi pakje aantrekt tijdens de uitzending. Dat zou er namelijk wel voor zorgen dat ze een stuk geïnteresseerder naar hun beeld staren. Dit soort mooie pakjes zullen ongetwijfeld ook invloed hebben op de kijkcijfers van het programma. Die gaan vanwege de mooi outfits van Hélène Hendriks namelijk door het dak heen. Hélène draagt in haar eentje dan ook het succes van de Oranjewinter op haar schouders. Een zware last voor de blondine, maar wel eentje die ze absoluut aan kan.

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op Instagram

Wil je nou nog meer zien van presentatrice Hélène Hendriks? Dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie foto’s staan waar je van kan genieten.

Mobiele versie afsluiten