Foto: Hélène Hendriks maakt met haar troeven diepe indruk op Johan Derksen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen heeft één favoriete tafelgast, en dat is Hélène Hendriks. Hij laat ook duidelijk weten waarom hij tijdens de tv-optredens van deze blondine altijd zo vrolijk is…

Hélène Hendriks was te gast bij de laatste aflevering van Oranjewinter! Johan Derksen is stiekem een beetje verliefd op de blondine, dus is hij tijdens zo’n uitzending de hele tijd bezig met Hélène. Hij biecht op dat hij zich de gast van gisteren meestal niet kan herinneren, maar één bepaald aspect van Hélènes aanwezigheid blijft hem wél lang bij. De blondine voelde zich natuurlijk zeer vereerd…

Hélène Hendriks zorgt bij VI voor grote vreugde

Hélène Hendriks mocht onlangs weer aanschuiven bij Oranjewinter! En dat ging er zoals vanouds weer lekker ordinair aan toe. De blondine en de heren hadden het over allerlei verschillende nieuwtjes en onderwerpen, maar één onderwerp sprong er duidelijk toch écht bovenuit. Deze opmerking kwam héél toevallig uit de mond van Johan Derksen! De opmerking luidde als volgt; “Van een avond geleden weet ik vaak niet wie er aan tafel zat, omdat dat meestal figuranten zijn“, Johan vervolgt; “Maar een figurant met ’troeven’ heb ik een zwak voor!“. Vol trots en lacherig wijst hij naar Hélène Hendriks, die er stiekem zelf ook om kan lachen.

Lees ook: Video: Hélène Hendriks druk in de weer met pikant speeltje tijdens Oranjewinter

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Vandaag Inside deelt knap eerbetoon aan Noa Vahle

Nu het WK voorbij is, is Oranjewinter natuurlijk ook weer voorbij. Hét programma wat eigenlijk precies hetzelfde is als Vandaag Inside, alleen dan tijdens het WK. Het is weer lekker terug naar Vandaag Inside, en de heren keren weer terug naar hun oude plekje. Vandaag Inside had wél nog het een en ander te zeggen omtrent het WK, via Instagram deelde het account van Vandaag Inside nog wat lovende woorden over niemand minder dan Noa Vahle, die het hele WK in Qatar heeft gezeten om verslag te doen. Onder anderen voor de mannen van VI dus. Marieke Derksen deelt via twitter een statement omtrent Noa; “De ontdekking van dit WK is volgens mij toch echt Noa Vahle. Wél aan Infantino de vraag stellen over dode arbeiders. Wél de One-love band dragen. Nog steeds tegengewerkt door de idiote boycot van Oranje, bracht ze naar mijn idee het beste, meest echte verslag“. Die kan de blondine in ieder geval in d’r zak steken! Vandaag Inside was het dan ook zeker eens met deze lovende woorden, want ze besloten het te ‘reposten’ via Instagram. Gaat Noa Vahle Hélène Hendriks voorbij binnenkort, qua populariteit?

Lees ook: Foto: Kijkers genieten van kort rokje van Heleen van Royen bij Vandaag Inside

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!