Foto: Hélène Hendriks laat haar twee flinke puppy’s zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De prachtige presentatrice Hélène Hendriks heeft een nieuwe foto online gezet, waarbij ze wel een hele bijzondere kant van zichzelf laat zien.

De mooie blondine heeft altijd ontzettend goed door hoe ze haar volgers het beste moet vermaken. Met haar uitstekende foto’s weet de presentatrice dan ook heel erg goed hoe ze alle aandacht naar zichzelf toe moet trekken. Dat doet ze door zichzelf van haar beste kant te laten zien. Maar daarnaast ook door op de foto te gaan met haar lieve diertjes. De honden van Hélène Hendriks krijgen altijd flink een spotlight op zich op het social media kanaal van Hélène. De blondine is dan ook ontzettend blij met haar lieve diertjes en vindt het ontzettend fijn om ze te laten zien op haar Instagram account. Haar puppy’s, die inmiddels uitgegroeid zijn tot grote honden, weten altijd heel erg vrolijk over te komen. Met haar diertjes aan haar zijde weet Hélène de meest mooie plaatjes te maken. Je kan de foto’s van Hélène Hendriks hier bekijken!

Hélène Hendriks laat zich geheel betoveren door haar diertjes

De mooie blonde presentatrice laat zich volledig betoveren door haar mooie diertjes. Die mogen ook alles van haar. Je ziet regelmatig foto’s voorbij komen dat Hélène Hendriks met haar honden op schoot zit of lekker met ze aan het knuffelen is. En dat is natuurlijk alleen maar leuk om te zien. De presentatrice heeft duidelijk een mooie band met haar beesten. De meeste mannen van Nederland zijn wel een beetje jaloers op de diertjes, want die willen natuurlijk stiekem ook gewoon op de bank liggen naast Hélène Hendriks. En geef ze eens ongelijk. Dat is ook wel een beetje de droom natuurlijk. Maar voorlopig zullen ze het met de foto’s van de mooie blondine moeten doen. En dat is ook niet verkeerd, al voelt dat wel een beetje anders natuurlijk.

Wist je dat Hélène Hendriks ook hele mooie zussen heeft?

Als Hélène Hendriks nou net te onbereikbaar lijkt, dan is er goed nieuws. De mooie blonde presentatrice heeft namelijk ook nog twee zussen die er natuurlijk net zo leuk uit zien als Hélène Hendriks zelf. De blondine is blijkbaar onderdeel van een drieling. Dat is nog eens een onthulling die weinig mensen nog wisten van Hélène. Ze heeft ook niet zoveel foto’s van haar zussen online staan. Maar als je ze zo naast elkaar ziet, dan merk je pas echt hoe erg ze op elkaar lijken.

Hélène Hendriks deelt graag leuke foto’s, wel met haar honden

De mooie blondine deelt wel vaker mooie foto’s van zichzelf, al staan daar wel regelmatig haar leuke honden op. En dat is natuurlijk ook helemaal niet erg, want ook die foto’s zijn ontzettend leuk. Hélène Hendriks weet met haar mooie plaatjes nog altijd de aandacht van haar volgers te trekken. Die kijken maar al te graag naar elk plaatje. Hélène weet hen na al die jaren nog steeds te boeien met elke foto. De fans van Hélène Hendriks zijn dan ook erg dankbaar voor al die mooie content.

Meer zien van Hélène Hendriks kan op Instagram

Hélène Hendriks heeft nog veel meer mooie plaatjes online staan. En die kan je allemaal natuurlijk vinden op haar mooie Instagram pagina. Veel plezier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.