Foto: Hélène Hendriks kijkt verlekkerd naar schitterende ronde hangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks wordt helemaal wild van het nieuwe ontwerp van de Olympische medailles. En haar enthousiasme steekt ze niet onder stoelen of banken.

Natuurlijk is Hélène Hendriks een ontzettend grote sportfreak. Dat merk je niet alleen aan de programma’s die ze presenteert, zoals De Oranjewinterdie ook voor een groot deel een focus op sport hebben, maar ook aan de berichten die ze online deelt. Hélène Hendriks deelt veel berichten die met sport te maken hebben. Het is duidelijk een grote passie van haar. Ook nu deelt ze een leuk berichtje dat haar aandacht heeft weten te trekken. Hélène Hendriks is namelijk ontzettend fan van het nieuwe ontwerp van de Olympische medailles. En dat moet ze natuurlijk wel even met haar volgers delen, dat enthousiasme.

Nieuwe Olympische medailles onthuld

Vandaag werden de olympische medailles voor de Olympische en Paralympische Spelen van deze zomer in Parijs onthuld, en ze bevatten een uniek element: een stukje van de Eiffeltoren. Hoewel velen misschien denken dat de ‘gouden plak’ volledig van goud is gemaakt, is dat niet het geval. De gouden medaille bestaat voornamelijk uit zilver, met slechts een dun laagje goud eroverheen. Het middelste deel van de medaille is nu gemaakt met een klein stukje van de Eiffeltoren zelf. Voor veel sporters is dit toch wel de ultieme prijs om te winnen.

Hélène Hendriks vindt nieuwe glimmers echt helemaal het einde

De mooie blondine vindt de Olympische glimmers echt helemaal het einde. Dat merk je wel aan de manier waarop ze over de nieuwe medailles praat. Ze geeft zelfs een aantal emoji’s met hartjesogen bij de onthulling van de nieuwe medailles. Dan moet ze het haast wel heel erg mooi vinden. Hélène heeft nooit echt een blad voor haar mond en ook nu niet. Ze zag de glimmende medailles en moest gewoon even laten weten wat ze vond.

Hélène Hendriks is misschien wel de leukste presentatrice van het moment

Natuurlijk vinden mensen Hélène Hendriks nog steeds een van de leukste presentatrices van het moment. De mooie blondine doet het namelijk hartstikke goed op televisie. Niet alleen weet ze met ontzettend veel charisma haar programma’s te doen, ze heeft ook nog eens ontzettend veel mooie foto’s online staan, waar haar volgers maar geen genoeg van kunnen krijgen. Met al die leuke plaatjes om van te genieten, weet Hélène Hendriks haar top positie wel te behouden binnen medialand. De meeste van haar fans kunnen ook geen wereld meer zonder Hélène bedenken. Het zou ook een stukje saaier worden zonder Hélène Hendriks op televisie.

Hélène Hendriks maakt mannen graag wild

De blondine deelt nog altijd graag de mooie momenten uit haar leven. En dat zorgt er natuurlijk automatisch voor dat de Nederlandse mannen helemaal wilde worden. Dat is ook niet zo gek, want de foto’s van deze geweldige blondine zijn zo leuk, dat je er gewoonweg van moet genieten. Hélène hoeft niet eens iets bijzonders te doen om leuk gevonden te worden, dat is namelijk gewoon haar natuurlijk charisma.

Meer zien van Hélène Hendriks kan natuurlijk op Instagram

Als je nou nog meer van Hélène Hendriks wil zien, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar kom je namelijk nog veel meer leuke plaatjes tegen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.