Foto: Hélène Hendriks heeft witte vacht tussen haar benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks zit in het weekend meestal lekker thuis als ze geen voetbalwedstrijd hoeft te verslaan. De blondine deelde een foto van een ultiem relaxmomentje waarop ze een vachtje tussen haar benen heeft liggen!

Hélène Hendriks en haar trouwe viervoeter zijn erg fotogeniek samen. Hélène weet dit en erg vaak deelt ze haar avonturen met haar hond online. Om te tonen dat ze veel van hem houdt, maar blijkbaar heeft het dier nog meer eigenschappen die Hélène maar al te graag gebruikt. Zoals het warm houden van haar benen. Of de hond ook blij is met zijn rol als harige kruik? Het lijkt er wel op. Hij lijkt op de foto er minstens zo comfortabel uit te zien als de blonde presentatrice. 

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks biedt onderdak aan weggepeste vrouwen van VI

Hélène Hendriks neemt hond mee naar werk

In gedachten is de blondine natuurlijk altijd bij haar hond. Menig huisdiereigenaar denkt ook tijdens werktijden hoe het met de beste vriend van de mens gaat thuis. Hélène Hendriks laat op tv en op het voetbalveld graag zien dat ze voor iedereen continu klaar staat en ze hoeft er meestal weinig voor terug. Ook voor haar maar al te trouwe blonde metgezel geldt dat uiteraard. Hélène en haar hond zijn zó onafscheidelijk, dat ze haar trouwe viervoeter regelmatig meeneemt naar de studio. Onlangs nam ze ‘m mee naar de opnames van HLF8. De hond kreeg ontzettend veel aandacht van de gasten. Wel deed hij uiteindelijk zijn behoefte midden in de studio. Dát leverde wel wat vieze gezichten op!

Hélène houdt van blond vachtje

Hélène wordt vaak omschreven als trouw, lief en gemakkelijk in de omgang. Dat maakt haar ook gewild door zowel zender als de dieren om haar heen. Die lijken allebei gebonden aan de presentatrice. Maar of haar trouwe karakter haar ook een lange loopbaan bij SBS 6 gaat garanderen? Dat lijkt helemaal niet zo zeker.

Presentatrice ook onafscheidelijk van Talpa?

SBS 6 gaat, na de zomer wel verder met de door Hélène gekaapte talkshow HLF8. Een show waarin alles wordt besproken. Behalve hoe weinig mensen er eigenlijk daadwerkelijk kijken, ondanks dat Hélène erg haar best doet en steeds met interessante gasten aan tafel gaat zitten. Misschien wordt het voor de blondine toch tijd om eens verder te kijken. Er zijn genoeg zenders die goed talkshowhosts tekort komen. Zelfs Eva Jinek kampt de laatste tijd met matige kijkcijfers…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.