Foto: Hélène Hendriks heeft harig dekentje tussen haar benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks deelt een opvallende foto via Twitter. De blondine ligt uitgebreid op de bank, en gunt ons een kijkje tussen haar benen!

Hélène Hendriks deelt een foto via Instagram van hoe ze haar avond beleefd heeft. Ze zat lekker op de bank Spanje-Duitsland te kijken, totdat de blondine opeens een onverwachts, harig dekentje over zich heen gedrapeerd kreeg. Dit warme dekentje lijkt voorlopig niet weg te gaan…

Hélène Hendriks geniet van warm kleedje

Dit WK zit natuurlijk weer heel Nederland voor de buis om hun land te vertegenwoordigen en aan te moedigen. Maar niet alleen voor wedstrijden van onze eigen kikkerlandje zitten we voor de buis, ook voor andere internationale wedstrijden lijkt Nederland een plekje op de bank warm te houden. Zo ook onze eigen Hélène Hendriks. De blondine deelde een foto vanuit een warme setting, hoe ze haar avond spendeerde op de bank, kijkend naar Spanje – Duitsland. Als sportpresentatrice en verslaggeefster moet je natuurlijk wel op de hoogte blijven van de actuele voetbalwedstrijden, dus Hélène probeert alles te kijken! De foto die ze op Twitter zet is alleen wel vrij opvallend. De blondine heeft zowaar een harig deken tussen haar benen liggen, terwijl ze rustig verder kijkt. Haar hondje lijkt namelijk een rustig onderkomen te hebben gevonden tussen de benen van Hélène! En de blondine lijkt dat alles behalve erg te vinden; “Spanje – Duitsland kijken met een warm dekentje“. Dit hondje is van plan voorlopig niet tussen de benen van zijn baasje uit te kruipen..

Lees ook: Video: Maradona probeerde Hélène Hendriks stiekem bed in te lokken

Hélène Hendriks laat harten sneller bonzen met nieuw kiekje

Onlangs deelde Hélène Hendriks een opvallend kiekje. De blondine haar uiterlijk liegt er natuurlijk niet om bij de kijkers, en Hélène valt dan ook uiterst in de smaak bij het publiek. Om die reden, had ze besloten om een fotoshoot te houden. En dit deed de presentatrice dan ook in stijl. Omdat het natuurlijk het WK is, wilt de blondine haar eigen landje wel zo goed mogelijk steunen. Dus speciaal voor deze fotoshoot, had Hélène een knaloranje vestje aangetrokken. Vol trots kijkt de presentatrice de camera in. Het lijkt zelfs alsof het niet de eerste keer is dat Hélène zo voor de camera verschijnt, want deze ervaren blik hebben we al vaker langs zien komen. Ook haar volgers lijken helemaal verkocht door dit uitdagende kiekje; “Fiet Fieuw!“, “Wel een lekkere smeuïge drol“, “Knap!!“, “Girl!“. Hélène lijkt dus goed in de smaak te vallen bij haar volgers. Wanneer zal de blondine op deze manier op tv verschijnen, zodat ze niet alleen van haar volgers, maar ook van het publiek de harten kan veroveren?

Lees ook: Video: Hélène Hendriks druk in de weer met speeltje tijdens Oranjewinter

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!