Foto: Hélène Hendriks heeft harig dekentje tussen haar benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks deelt een opvallende foto via Twitter. De blondine ligt uitgebreid op de bank, en gunt ons een intiem kijkje tussen haar benen!

Hélène Hendriks deelt een foto via Instagram van hoe ze haar avond beleefd heeft. Ze zat lekker op de bank Spanje-Duitsland te kijken, totdat de blondine opeens een onverwachts, harig dekentje over zich heen gedrapeerd kreeg. Dit warme dekentje lijkt voorlopig niet weg te gaan…

Hélène Hendriks geniet van warm kleedje

Dit WK zit natuurlijk weer heel Nederland voor de buis om hun land te vertegenwoordigen en aan te moedigen. Maar niet alleen voor wedstrijden van onze eigen kikkerlandje zitten we voor de buis, ook voor andere internationale wedstrijden lijkt Nederland een plekje op de bank warm te houden. Zo ook onze eigen Hélène Hendriks. De blondine deelde een foto vanuit een warme setting, hoe ze haar avond spendeerde op de bank, kijkend naar Spanje – Duitsland. Als sportpresentatrice en verslaggeefster moet je natuurlijk wel op de hoogte blijven van de actuele voetbalwedstrijden, dus Hélène probeert alles te kijken! De foto die ze op Twitter zet is alleen wel vrij opvallend. De blondine heeft zowaar een harig deken tussen haar benen liggen, terwijl ze rustig verder kijkt. Haar hondje lijkt namelijk een rustig onderkomen te hebben gevonden tussen de benen van Hélène! En de blondine lijkt dat alles behalve erg te vinden; “Spanje – Duitsland kijken met een warm dekentje“. Dit hondje is van plan voorlopig niet tussen de benen van zijn baasje uit te kruipen..

Lees ook: Video: Maradona probeerde Hélène Hendriks stiekem bed in te lokken

Hélène Hendriks laat harten sneller bonzen met nieuw kiekje

Onlangs deelde Hélène Hendriks een opvallend kiekje. De blondine haar uiterlijk liegt er natuurlijk niet om bij de kijkers, en Hélène valt dan ook uiterst in de smaak bij het publiek. Om die reden, had ze besloten om een fotoshoot te houden. En dit deed de presentatrice dan ook in stijl. Omdat het natuurlijk het WK is, wilt de blondine haar eigen landje wel zo goed mogelijk steunen. Dus speciaal voor deze fotoshoot, had Hélène een knaloranje vestje aangetrokken. Vol trots kijkt de presentatrice de camera in. Het lijkt zelfs alsof het niet de eerste keer is dat Hélène zo voor de camera verschijnt, want deze ervaren blik hebben we al vaker langs zien komen. Ook haar volgers lijken helemaal verkocht door dit uitdagende kiekje; “Fiet Fieuw!“, “Wel een lekkere smeuïge drol“, “Knap!!“, “Girl!“. Hélène lijkt dus goed in de smaak te vallen bij haar volgers. Wanneer zal de blondine op deze manier op tv verschijnen, zodat ze niet alleen van haar volgers, maar ook van het publiek de harten kan veroveren?

Lees ook: Video: Hélène Hendriks druk in de weer met pikant speeltje tijdens Oranjewinter

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!