Foto: Heleen van Royen zet bloemetjes buiten in zeer jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is een van de meest aantrekkelijke vrouwen van het moment. En ze maakt iedereen gek in haar nieuwe jurkje. 

Als schrijfster is Heleen van Royen natuurlijk al bij een hoop mensen bekend, maar tegenwoordig wordt Heleen ook steeds populairder online. op het platform Instagram plaatst de aantrekkelijke schrijfster steeds meer leuke en knappe foto’s van zichzelf en dat wordt natuurlijk zeer gewaardeerd. Heleen vindt het wel spannende om mooie foto’s van zichzelf online te zetten. Ze waardeert dan ook de vele lieve berichtjes die binnenstromen, elke keer dat ze weer een mooie foto heeft geplaatst. Heleen besluit om haar volgers helemaal gek te maken met een nieuwe foto. En dat is een foto van een zeer jurkje. Dat jurkje heeft misschien een beetje een ouderwets motief, maar maakt toch bij de meeste mannen iets los.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen wordt betrapt in badpak op bootje
Heleen laat via knappe foto van zich horen

De prachtige schrijfster houdt graag haar volgers een beetje op de hoogte van al haar avonturen. Meestal zijn die avonturen ook niet zo heel spannend. Ze bestaan over het algemeen uit schrijven, de hond uitlaten en bij hoge uitzondering heerlijk ontspannen in haar eigen tuin. Heleen is echt een huismus. Maar deze huismus vliegt ook wel eens uit en dat levert toch wel vaak de mooiste foto’s op. Op de foto die Heleen online zet is ze een lang stuk aan het wandelen door de natuur. Heleen heeft speciaal voor de wandeling een jurk aangetrokken, waar iedereen van kan genieten. Op de jurk staan allemaal bloemetjes, dus hij past ook nog eens heel erg goed bij de activiteit die Heleen aan het doen is, namelijk genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. En iedereen die ze tegenkomt mag genieten van al het moois dat Heleen in haar strakke jurkje te bieden heeft.
Heleen kleurt rood in foto van strak pakje

Maar haar zwarte jurkje is niet het enige kledingstuk waar haar volgers de afgelopen tijd van hebben kunnen genieten. Zo plaatste Heleen een foto van zichzelf in een wel erg strak rood pakje. En dat werd haar zeker in dank afgenomen. De outfit is weer bijzonder geslaagd. Er zijn dan ook weinig pakjes waar de knappe schrijfster niet fantastisch in lijkt. Heleen weet zichzelf op elk moment verleidelijk te presenteren. Nu helpt het bij Heleen natuurlijk ook wel een beetje dat ze een vrij spontaan en charmant persoon is. Daardoor wordt ze al sneller aantrekkelijk gevonden. Eigenlijk als je er goed over nadenkt heeft Heleen alleen maar pluspunten. Ze heeft een prachtig , is spontaan, grappig en heeft een fijn karakter, is gedreven en heeft haar eigen leven, zodat ze ook niet altijd bij je op de lip zit. Waren er maar meer vrouwen zoals Heleen van Royen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..