Foto: Heleen van Royen maakt volgers gek met hypnotiserend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen daagt haar volgers wel vaker uit met een intrigerend jurkje, maar deze keer heeft ze voor een wel héél duizelingwekkend exemplaar gekozen…

Heleen van Royen weet wel hoe ze haar volgers en fans voorziet van de juiste plaatjes. Een jurk, haarzelf en een in de war schoppende achtergrond zorgen voor betoverende plaatjes die ze vervolgens online zet. Het lijkt ergens alsof ze het allemaal zo bedoeld heeft. Of zou ze niet weten dat de achtergrond op enkele foto’s wel heel erg overeenkomt met haar jurk? Hoe dan ook, het werkt wel voor Heleen. De missie van deze goochelaar is weer is geslaagd.

Heleen van Royen zelf klein beetje kleurenblind?

Of ze nou specifiek op jacht is gegaan naar een passende, verwarrende achtergrond voor haar shoot of gewoon in haar huis staat in opvallende poses weten we niet, maar de foto’s die ze post zijn wel  stuk bijzonderheden. Menig Instagrammer zit gewoon in badpak op het strand of tegen een witte achtergrond aan. Maar Heleen gaat verder waar die modellen ophouden. Speciale attributen lijkt deze hypnotiseur dan ook niet nodig te hebben om haar volgers in extase te brengen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen hypnotiserend als altijd

Een jurk met extra opvallende patronen heeft ze niet nodig om te hypnotiseren natuurlijk. Daar is de leuke schrijfster zelf al goed genoeg voor. Haar foto’s in de achtertuin van zichzelf met badpak zijn bijvoorbeeld al erg populair. Deze betoverende dame hoeft zelf dus weinig tot geen moeite te doen om haar publiek in een trance te brengen, maar neemt in dit geval het zekere voor het onzekere. Bij haar plan voor deze betoverende foto’s betrekt ze, naast een speciale jurk, ook een bijpassende achtergrond. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen maakt volgers vaker gek

Ze lijkt niet te kunnen stoppen met jurken, badpakken, rokjes en broeken. Alles moet en zal getoond worden aan haar volgers. Die allemaal alles dat ze post gretig bekijken, liken en commentaar geven op de plaatjes. De ene foto ziet er nog mooier uit dan de andere en inmiddels is de schrijfster ook aan het experimenteren. Het lijkt erop dat ze haar innerlijke beeldende vormgever heeft gevonden. Niet alleen draagt ze een leuke jurk, maar ze zorgt, samen met de fotograaf, ook nog voor een passende achtergrond. Soms zwart-wit en soms helemaal geel, precies de kleuren die passen bij deze jurk. Zou ze dan het schrijfwerk achter zich laten en aan de slag willen als kunstenaar? Daar lijkt ze geen moeite mee te hebben. Waar ze wel moeite mee had, was een zwaar verlies binnen de familie van Royen onlangs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen weer vrolijk na rouwproces

De schrijfster ziet er op deze foto, ondanks het gebrek aan vele kleuren, weer erg vrolijk uit. Inclusief glimlach. Toch had ze onlangs nog slecht nieuws dat ze moest verwerken en was ze in diepe rouw. Haar trouwe viervoeter Fenna was namelijk op 14-jarige leeftijd overleden. De hond betekende erg veel voor Heleen, zo deelde ze mee op Instagram. 14 jaar is in hondenjaren natuurlijk een mooie leeftijd, maar zo’n verlies is altijd zwaar. Heleen is na een korte rouwperiode echter weer helemaal terug, gelukkig maar!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.