Foto: Heleen van Royen laat volgers diep in haar zomerjurkje kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone schrijfster Heleen van Royen is tegenwoordig een volleerd influencer. En ze laat online haar kunsten zien.

Heleen van Royen geeft show met prachtige

De schrijfster is de laatste paar maanden eigenlijk vooral met één ding bezig en dat is het plaatsen van zoveel mogelijk mooie foto’s van zichzelf. Zo probeert de aantrekkelijke schrijfster zich nog een beetje relevant te houden in een voornamelijk online wereld. Heleen van Royen weet echter wel heel erg goed wat ze doet als het op mooie foto’s aankomt. De aantrekkelijke dame kan in een handomdraai een spannend plaatje gemaakt hebben voor haar volgers. Die overladen haar dan weer met complimentjes en dat is Heleen al gauw tevreden. Over mooie foto’s van Heleen gesproken, ze geeft op de foto hieronder wel echt een showtje weg.

Lees ook: Heleen van Royen toont privé foto met harige vriend vanuit kofferbak
Heleen van Royen laat flinke troeven zien op mooie foto

De knappe schrijfster laat zich door haar volgers wel heel erg diep in haar jurkje kijken. Zelf vindt ze dat natuurlijk niet zo erg. Heleen schaamt zich nergens voor en al helemaal niet voor haar knappe . De prachtige vrouw weet als geen ander hoe ze haar knappe het beste naar voren moet schuiven om te zorgen voor een goed plaatje. Dat is dan ook exact wat je ziet in bovenstaande foto. Heleen had haar rode jurkje aangetrokken, want ze weet hoe goed haar daardoor te zien is. Haar prachtige vormen knallen bijna naar buiten. Ze neemt de foto ook net iets van boven en toont de hele wereld haar prachtige glimlach. Dat zijn alle ingrediënten voor een perfect kiekje. Heleen weet met haar foto in ieder geval veel los te maken bij haar volgers. Die raken niet uitgepraat over de knappe dame in kwestie.
Heleen van Royen neemt het er lekker van na voltooien boek

De knappe schrijfster gunt zichzelf even een momentje om lekker tot rust te komen. Dat mag ook wel, want haar nieuwste boek is af. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Heleen zit er lekker comfortabel bij, terwijl ze geniet van een welverdiend avondje uit. Er waren natuurlijk genoeg mensen die niet meer geloofde dat de nieuwe roman van Heleen ooit nog uit zou komen. De knappe schrijfster was zo hard bezig met het plaatsen van mooie kiekjes op haar social media en aanschuiven bij praatprogramma’s, dat mensen het gevoel kregen dat ze haar nieuwe boek nooit af ging krijgen. Maar niets is minder waar. In September kan je genieten van de nieuwste roman van Heleen van Royen. Tot dan zal je het moeten doen met haar oude werk. En voor wie er geen genoeg van de schrijfster kan krijgen, heeft Heleen altijd haar social media nog.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.