Foto: Heleen van Royen gunt volgers heerlijk inkijkje in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen kan nog wel eens stout uit de hoek komen. Met deze foto laat ze wederom zien dat ze geen brave Hendrik is…

Heleen van Royen deelt intiem kiekje vanuit kleedkamer

Wie kent haar niet; Heleen van Royen! De prachtige, blonde, avontuurlijke romanschrijfster. Ze is vaak te zien op televisie en is heerlijk actief op haar sociale media. Regelmatig deelt ze heerlijke foto’s en video’s van zichzelf en dat zien we allemaal maar al te graag natuurlijk! Hopelijk verliest Heleen van Royen haar vonk nooit meer en kunnen we nog lange tijd van haar heerlijke lijf en gezichtje genieten! Onlangs plaatste ze weer een foto op haar Instagram verhaal waar haar volgers van zullen gaan watertanden. De prachtige blondine deelt dat ze een dagje aan het werk is voor tv-opnames. Ze is beeldschoon opgemaakt en haar haar is geweldig gedaan. Om alles af te maken draagt ze ook nog eens een heerlijk pakje. Het blouseje is precies ver genoeg uitgesneden om de flinke rondingen van Heleen goed te kunnen bekijken. Wat een heerlijk aanzicht Heleen! Blijf zo doorgaan!

Beestachtige Heleen van Royen zegt doei tegen Messi

Heleen van Royen is van alle markten thuis. Ze is een prachtige vrouw, is moeder én oma, heeft een succesvolle carrière als romanschrijfster, ze heeft huisje, boompje, beestje én ze mag regelmatig op bezoek komen bij verschillende televisieprogramma’s zoals Vandaag Inside en HLF8. Ze kan intussen dus óók nog eens goed meepraten over voetbal. Op een foto die ze onlangs op haar Instagram plaatste heeft ze hetzelfde heerlijke topje aan als op de foto hierboven. Heleen houdt wel van een beestachtig uiterlijk. Bij de foto zet ze: “TV-opnames. Als het goed is op tijd klaar om te zien hoe Argentinië naar huis gestuurd wordt. Dag Messi!” Ze verwijst hiermee natuurlijk naar het WK en dat ze hoopt dat Argentinië naar huis gaat. Helaas werd ze teleurgesteld en blijft het land in de race en kwalificeert zichzelf daarmee voor de finale. Kroatië mag nog een troostfinale spelen. Of dat tegen Frankrijk of Argentinië wordt, weten we nog niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen verandert profielfoto naar iets ondeugends

Hierboven was al even te lezen dat Heleen van Royen wel vaker de stoute schoenen aantrekt. Ze plaatst wel eens ondeugende video’s of foto’s van zichzelf en haar volgers en fans (en wij!) genieten daar natuurlijk ontzettend van! In een vorig artikel ging ze al op haar handen en knieën in bed in een super spannend pakje. Datzelfde pakje leek ze niet uit te kunnen trekken. Overal verschenen ineens video’s en foto’s van Heleen in dat heerlijke, rode, korte jurkje. Ook op haar tijdlijn bleef de schrijfster verleidelijke foto’s van zichzelf plaatsen. Eén van die kiekjes is nu zelfs haar profielfoto. Het is een foto van de prachtige blondine, in haar kerstpakje, voor de kerstboom. Ze lijkt er al helemaal zin in te hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!