Foto: Heleen van Royen geeft laat op de avond heel diep inkijkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen houdt zelfs op haar leeftijd nog steeds alle mannen van Nederland, jong en oud, in haar greep met haar betoverende foto’s.

Heleen van Royen maakt laat nog een prachtig kiekje

Of het nu vroeg op de ochtend is of laat in de avond, Heleen van Royen ziet er natuurlijk altijd wel betoverend uit. En dat laat ze maar weer eens zien op haar nieuwste foto die ze nog redelijk laat op de avond heeft gemaakt. Heleen neemt een pose aan waarbij ze er toch echt wel een beetje verleidelijk bij zit. Het helpt ook mee dat je wat meer van Heleen te zien krijgt op deze foto, dan je bij andere foto’s van de knappe schrijfster ziet. Heleen heeft er namelijk voor gezorgd dat je een beetje inkijk hebt in haar kleding, waardoor de foto van de prachtige schrijfster gelijk een beetje spannend aanvoelt. Het voelt toch een beetje stiekem nu om naar de foto van Heleen te kijken.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat lijf zien in leren broekje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen is een erg moderne moeder

Een van de favoriete bezigheden van Heleen is aanschuiven bij verschillende praatprogramma’s. Zo is ze met enige regelmaat te zien bij het programma Vandaag Insidewaar haar zoon achter de schermen werkt. Maar ook schuift ze aan bij andere programma’s, zoals HLF8. Hier ontstond een flinke discussie aan tafel, toen Heleen een erg controversiële mening verkondigde. De discussie ging over kinderen die expliciete foto’s naar elkaar sturen. Een gevaarlijk idee voor veel ouders, maar Heleen is er iets meer ontspannen onder.

Heleen rekent af met heilige boontjes

Zolang beide partijen even oud zijn en het veilig gebeurt, waarom zou het dan niet mogen. We moeten maar eens stoppen met onze kinderen tot in het eeuwige te beschermen. Door het afstraffen van dingen die de mensen aan tafel ook gedaan zouden hebben als ze vroeger een smartphone hadden gehad, geef je die kinderen alleen maar meer schaamte mee. Heleen valt de ‘heilige boontjes’ cultuur aan en kan rekenen op flink wat weerstand. Beide kanten van de tafel maken goede punten. Maar het is vooral heel duidelijk dat Heleen als een van de weinige aan tafel in ieder geval met haar tijd is meegegaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HLF8 (@hlf8live)

Heleen plaatst leuke foto’s als goedmakertje

Natuurlijk houdt Heleen van Royen er soms een mening op na die door de meeste mensen als tegendraads en controversieel wordt gezien. Ze heeft in ieder geval geen blad voor de mond en durft alles te zeggen. De mensen die zich op hun teentjes getrapt voelen door Heleen kunnen in ieder geval nog genieten van haar mooie foto’s. De schrijfster plaatst die regelmatig op haar Instagram. Daarmee maakt Heleen bij de meeste mensen een hoop goed. Met een look als die van Heleen, is alles ook wel heel snel vergeven en vergeten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...