Foto: Heleen van Royen gaat op knieƫn in spannend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen deelt met regelmaat spannende foto’s van zichzelf. Deze keer laat ze zichzelf ook weer helemaal gaan!

De knappe Heleen van Royen is helemaal klaar voor de kerst. Met een spannend pakje laat ze dit overduidelijk zien in bed. Op z’n hondjes buigt ze verleidelijk naar voren. Wat zou Heleen van Royen nou aan het doen zijn…

Heleen van Royen gaat op zijn hondjes in bed liggen

De nooit zo onschuldige schijfster laat zichzelf weer eens lekker zien. Ze heeft een spannend pakje aan in bed en begint opeens wat aparte bewegingen te doen. Bij Ć©Ć©n beweging gaat ze zelfs op z’n hondjes op bed liggen. Dit doet ze met een heerlijk kerstpakje aan. Met een heerlijke kerstpakje is Heleen van Royen helemaal klaar voor de feestdagen. Ze schudt eerst verleidelijk met haar heupen. De 57-jarige Heleen van Royen is nog verschrikkelijk soepel. Nadat ze haar heupen lekker los heeft geschud begint ze sensueel naar voren te leunen. Hierdoor komt er een heerlijk inkijkje tevoorschijn. In het kerstpakje ziet deze inkijk er goed uit. Daarna komt ze nog Ć©Ć©n keer dichtbij de camera, hierdoor zit de knappe Heleen bijna in de camera. Het is genieten geblazen met dit filmpje!

Heleen van Royen gaat onder de lakens met haar kerstpakje

Nu kerst eraan zit te komen proberen alle bedrijven zoveel mogelijk reclame te maken. Heleen van Royen doet hier met alle plezier aan mee. In een heerlijk kerstpakje test ze een nieuw matras uit. Dit doet ze natuurlijk op geheel eigen wijze. Het spannende pakje is extreem kort waardoor haar benen goed te zien zijn. Ze begint op een gegeven moment ook nog op en neer te bewegen. Ze trekt de lakens over zichzelf heen waardoor er niet meer te zien is wat er achter de knappe schrijfster gebeurt. Met Heleen van Royen als promotor gaat de verkoopcijfers zeker door het dak. Wat doet ze dit reclame spotje toch op een verleidelijk manier!

Heleen van Royen laat weten problemen te hebben met trillend speelgoed

Veel vrouwen hebben het thuis wel liggen, maar komen hier niet openlijk voor uit. Dit doet Heleen van Royen wel vol trots, en dat niet alleen ze doet het ook nog eens op live tv. Ze heeft het hier over haar trillend speelgoed. Dit ‘speelgoed’ was volgens Heleen van Royen heel onhandig. Het was zelfs zo onhandig dat ze besloot het terug te sturen. Er was echter wel Ć©Ć©n klein probleempje. De knappe brunette had namelijk de oplader niet meer. Dit zei ze allemaal tijdens HLF8. Jack van Gelder zat ook aan tafel en werd er helemaal ongemakkelijk van. Jack van Gelder begon tijdens dit gesprek Sinterklaas kapoentje te zingen. Dit was voor de dames aan tafel een teken om over het trillend speelgoed van Heleen van Royen op te houden.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...