Foto: Heleen van Royen deelt privé kiekje van strak stoeipakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is nog altijd een verleidelijke dame. En dat maakt ze maar weer eens duidelijk met haar fijne pakjes.

Nog altijd is schrijfster Heleen van Royen een van de meest knappe vrouwen van het land. De prachtige brunette blijft verbazen met haar bijzondere en verleidelijke pakjes, die ze bijna dagelijks met haar volgers deelt. Heleen wil duidelijk laten zien dat ze het nog steeds in zich heeft. en dat gaat haar best goed af. In haar verleidelijke kledij wordt duidelijk dat Heleen nog steeds een enorm aantrekkelijke vrouw is. Haar volgers mogen zich dan ook gelukkig prijzen, want die krijgen dag in, dag uit de nieuwste en meest strakke pakjes van Heleen te zien. Ook deze keer weet de schrijfster mensen blij te maken met een nieuwe video van een wel heel erg bijzonder pakje.

Lees ook: Video: Heleen van Royen onthult smakelijke bedgeheimen

Heleen laat zich van beste kant zien in spannende video

In haar nieuwe paarse stoeipakje laat Heleen zich maar even gelijk van haar beste kant zien. En daar heeft ze natuurlijk een spiegel voor nodig. Zo kan ze alle kanten van haar prachtige lichaam goed op de video zetten. En dat Heleen prachtige is, dat blijkt wel als je haar in deze video gezien hebt. De knappe schrijfster windt er geen doekjes om en neemt een verleidelijke pose aan om haar nieuwe pakje goed te presenteren. Het staat de knappe schrijfster natuurlijk buitengewoon goed. In haar pakje komt Heleen nog altijd over als een echte stoeipoes, dus pas maar op, want ze lust je rauw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen heeft nieuw huispak binnen en maakt gelijk een video

Maar haar strakke paarse outfit was niet de enige nieuwe kleding die Heleen binnen had gekregen. Ook haar nieuwe huispak was binnen gekomen. Heleen loopt binnenshuis het liefst lekker comfortabel rond, maar wil dat natuurlijk wel een beetje op een modieuze manier doen. Een huispak is voor haar de ideale oplossing. Zo blijft ze niet alleen heerlijk comfortabel de hele dag, maar ziet ze er ook nog eens fantastisch uit. En dat nieuwe pakje moest natuurlijk ook even gedeeld worden met de volgers. Dus doet Heleen op camera even een klein rondje voor de spiegel, zodat iedereen weet hoe haar nieuwste pakje er uit ziet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen heerlijk op haar gemak

De knappe schrijfster is heerlijk op haar gemak in haar nieuwe huispak. De nieuwe outfit voelt heerlijk aan en staat ook nog eens heel goed. Waar Heleen nog meer comfortabel mee is, dat is het maken van foto’s van zichzelf. Ze vindt het geen enkel probleem om foto’s van haar nieuwe kleding, hoe spannend die ook is, te delen met haar achterban. Heleen hoopt zo iedereen een beetje in de loop te houden, maar ook de mensen thuis een klein beetje te vermaken. En op de koude herfstdagen, zijn de hete foto’s van Heleen een fijne verrassing.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.