Foto: Heleen van Royen deelt details over relatie met piepjong mannenspeeltje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schrijfster Heleen van Royen verklapt eindelijk alle geheimen over haar relatie met haar veel jongere mannenspeeltje.

Heleen va Royen is dolgelukkig met jongere man

Het is alweer tien jaar geleden sinds Heleen haar Bart tegen het lijf liep. Het koppel is nog altijd enorm gelukkig met elkaar. Toen Heleen en Bart met elkaar begonnen te daten werd dat door iedereen gezien als bijzonder. Aangezien Bart veel jonger was dan Heleen, werd hij in alle media benoemd als het speeltje van Heleen. En hoewel dat misschien ook een klein beetje zo was, is Bart wel een speeltje waar Heleen van Royen het al ruim tien jaar mee vol houdt. Genoeg reden dus om hem eens in het zonnetje te zetten, vond Heleen. Ze deelt een paar krantenkoppen uit de tijd van hun prille relatie en deelt een lieve foto van haar met haar mannenspeeltje.

Lees ook: Foto: Schaars geklede Heleen van Royen loopt rondje over warm strand

Nog recent werd er geroddeld over Heleen van Royen en haar mannenspeeltje

Zelfs na tien jaar gelukkig samen, vele avonturen beleefd te hebben en een prachtige familie te hebben opgebouwd, kunnen sommige mensen het niet laten wat te vinden van de relatie van Bart en Heleen. Zo moest in Mei vorig jaar Wilfred Genee nog zijn zegje doen over de relatie. Heleen kan er alleen maar om lachen. Ze haalt met bovenstaande post uit naar iedereen die Bart jarenlang een speeltje genoemd heeft. Want na tien jaar nog steeds samen en gelukkig, dat is iets wat weinig andere mensen in showbizzland kunnen zeggen. Heleen van Royen heeft het dus hartstikke goed voor elkaar.
Heleen van Royen plaatst gelukkige foto van haar en Bart

Op haar Instagram plaatst Heleen een hele leuke foto van haar en haar Bart om het tienjarig samenzijn maar eens goed te vieren. Er is misschien al even wat tijd voorbij en ook Bart wordt eindelijk wat ouder, maar er is nog steeds niks anders dan liefde tussen de twee. En dat merk je aan alles. Ondanks hun leeftijdsverschil bewijzen Bart en Heleen dat je het als koppel echt wel tien jaar met elkaar uit kan houden. En dat is vandaag de dag nogal een hele prestatie.

Door van Heleen van Royen, snap je Barts keuze heel goed

Als je Heleen van Royen weer in een strak jurkje ziet staan, dan snap je opeens heel erg goed waarom de veel jongere Bart er voor koos om met haar een relatie aan te gaan. Want Heleen ziet er op haar 58ste nog steeds geweldig uit. In haar strakke pakjes maakt ze de leukste foto’s waardoor je gelijk ziet hoe verleidelijk de schrijfster kan zijn. Geen wonder dat Bart gecharmeerd raakte van deze aantrekkelijke dame. Dat is alleen maar logisch. Heleen is namelijk nog steeds een van de knapste dames van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'