Foto: Hans Kraay geniet intens van groepje jonge vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hans Kraay is niet vies van vrouwen. Zijn dag kan niet meer stuk met al deze jonge vrouwen die zich om hem heen verzamelen. 

Hans Kraay jr. zat in het verleden vaak aan tafel bij de mannen van Vandaag Inside. Niemand kan beter met de mannen mee praten over vrouwen dan Hans Kraay. Hij geniet dan ook intens van een groepje jonge vrouwen. En zij allemaal blijkbaar ook enorm van hem.

Hans Kraay moet de vrouwen van zich afslaan

Hans is gek op vrouwen, maar andersom zijn de vrouwen ook gek op Hans. De voetbalanalist is voor ESPN weer bezig met het analyseren van voetbalwedstrijden. Afgelopen tijd is de KNVB Beker weer begonnen. Hier doen ook enorm veel amateurploegen aan mee. De eerste wedstrijden spelen de amateurploegen thuis, wat betekent dat de ploegen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie naar deze ploegen moeten afreizen. Hans Kraay moet voor ESPN mee naar deze amateur ploegen. Hier staan de dames te springen om Hans. Alle vrouwen willen enorm graag met hem op de foto. Zo komt er opeens een groepje jonge vrouwen om hem heen staan. Hans Kraay geniet hier natuurlijk intens van. Die lach krijg je niet meer van zijn gezicht af!

Hélène Hendriks wordt stevig vastgepakt door Hans Kraay Jr.

Tijdens één uitzending van Voetbal Inside, nu Vandaag Inside, pakte Hans Kraay Hélène Hendriks even goed vast. In een enorm verleidelijk kort topje trekt Hans Hélène voor live tv. Hier heeft Hélène Hendriks alles behalve zin in, maar Hans maakt het allemaal niet uit. Wanneer Hélène probeert te ontsnappen laat Hans Kraay dit niet toe. Hij trekt haar weer terug in beeld. De mannen die op dat moment in de studio bij Voetbal Inside zitten vinden het smakelijke tv-beelden. Wilfred Genee roept ook: “mensen dit is live tv hè”. Hélène weet niet te ontsnappen aan de volhardende Hans Kraay. In een super kort topje heeft ze zich moeten over geven en staat ze knuffelend naast Hans op live televisie. En dat leverde natuurlijk spectaculaire beelden op.

Heeft Hans Kraay Jr. een hart van goud?

Bas Kuipers is een voetballer voor Go Ahead Eagles. Hans Kraay moest Bas Kuipers na afloop van een wedstrijd interviewen. Dit interview was alleen heel emotioneel. De vader van Bas Kuipers had deze week een dubbele hersenbloeding gehad. Hans Kraay was hier van op de hoogte en pakte dit uiterst goed aan. Voordat het interview überhaupt was begonnen nam Hans Kraay de voetballer even apart. Zo kon Hans zonder dat de camera op hem was gericht Bas Kuipers sterkte wensen. Ondanks de tegenslag van Bas Kuipers heeft hij besloten om de wedstrijd toch te spelen. Dit deed hij voor zijn vader. Iedereen op het internet heeft het er over hoe goed Hans dit heeft aangepakt. Op het einde geeft Hans Kraay de voetballer nog even een kus. Een hart van goud heeft deze man!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?