Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet rent zonder shirt de natuur in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is een van de knapste en meest intrigerende vrouwen van het moment. helemaal als ze zonder kleding de natuur in rent. 

Actrice Sophie Bouquet weet wel hoe ze de aandacht van haar mannelijke volgers vast moet houden. Ze besluit om een heerlijke foto van zichzelf te plaatsen. En dat is een foto die mensen nog lang zal heugen. Sophie rent namelijk zonder shirt aan de natuur in. En al die ‘vrijheid en blijheid’ zorgt natuurlijk voor een hoop reacties onder haar volgers. Die zijn verbaasd, verbijsterd, maar vooral, ontzettend blij. En geef ze eens ongelijk. Sophie doet iedereen een groot plezier door haar lichaam niet achter vele lagen stof te verbergen, maar met de wereld te delen.

Lees ook: Wow: Zo zag je GTST-actrice Sophie Bouquet nog nooit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

De altijd vrolijke Sophie maakt een fleurige fotoreeks

Sophie besluit om eens heel erg vrolijk de bosjes in te rennen. En dat doe je natuurlijk het beste zonder al die lagen kleding. Die kunnen alleen maar blijven haken aan prikkelbosjes. Dus die moet je eerst veilig opbergen, voordat je de natuur in duikt. Dat je dan zonder shirt staat is helemaal niet erg. Dan voel je juist hoe vrij je bent. Dat is dan ook precies wat Sophie doet op bovenstaande foto’s. De actrice is helemaal één met de natuur en besluit om eens fijn een partij te gaan knuffelen met een bosje bloemen. De foto’s zijn niet alleen artistiek, maar ook nog eens heel vrolijk en natuurlijk enorm verleidelijk. En een foto moet wel heel goed zijn, als het alle drie die kwaliteiten wilt bezitten.

Sophie deelt zelf ook nog even een hele lading aan spannende foto’s

Maar er zijn gelukkig nog veel meer foto’s om je leven een stukje te verrijken. En Sophie deelt die natuurlijk maar al te graag. Al haar volgers krijgen de vrolijke fotocollectie te zien. Dat Sophie daar geen shirt op aan heeft, vindt de prachtige actrice zelf niet zo’n probleem. Het is maar kleding. Sophie vindt het veel belangrijker om vrij te kunnen rond bewegen in de natuur. Daar voelt ze zich namelijk enorm op haar plek. Het kan dan ook niet anders of ze gaat nog een keer een shoot als deze doen. De natuur roept nu eenmaal naar Sophie.

Sophie is het knappe hoogtepuntje van GTST

Wat zou Goede Tijden, Slechte Tijden toch doen als ze Sophie Bouquet niet hadden. Zonder de beeldschone actrice is de show gelijk een stuk minder interessant om naar te kijken. Dat is inmiddels gewoon een feit. Misschien wordt het dan maar eens tijd dat de serie dezelfde kant op gaat als het echte leven. Moet Merel, het karakter van Sophie, ook niet gewoon de modellenkant op? En dat er dan elke aflevering wel zo’n spannende shoot op het programma staat? Het zou de kijkcijfers van GTST waarschijnlijk erg goed doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!