Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet rent zonder shirt de natuur in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is een van de knapste en meest intrigerende vrouwen van het moment. helemaal als ze zonder kleding de natuur in rent. 

Actrice Sophie Bouquet weet wel hoe ze de aandacht van haar mannelijke volgers vast moet houden. Ze besluit om een heerlijke foto van zichzelf te plaatsen. En dat is een foto die mensen nog lang zal heugen. Sophie rent namelijk zonder shirt aan de natuur in. En al die ‘vrijheid en blijheid’ zorgt natuurlijk voor een hoop reacties onder haar volgers. Die zijn verbaasd, verbijsterd, maar vooral, ontzettend blij. En geef ze eens ongelijk. Sophie doet iedereen een groot plezier door haar lichaam niet achter vele lagen stof te verbergen, maar met de wereld te delen.

Lees ook: Wow: Zo zag je GTST-actrice Sophie Bouquet nog nooit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

De altijd vrolijke Sophie maakt een fleurige fotoreeks

Sophie besluit om eens heel erg vrolijk de bosjes in te rennen. En dat doe je natuurlijk het beste zonder al die lagen kleding. Die kunnen alleen maar blijven haken aan prikkelbosjes. Dus die moet je eerst veilig opbergen, voordat je de natuur in duikt. Dat je dan zonder shirt staat is helemaal niet erg. Dan voel je juist hoe vrij je bent. Dat is dan ook precies wat Sophie doet op bovenstaande foto’s. De actrice is helemaal één met de natuur en besluit om eens fijn een partij te gaan knuffelen met een bosje bloemen. De foto’s zijn niet alleen artistiek, maar ook nog eens heel vrolijk en natuurlijk enorm verleidelijk. En een foto moet wel heel goed zijn, als het alle drie die kwaliteiten wilt bezitten.

Sophie deelt zelf ook nog even een hele lading aan spannende foto’s

Maar er zijn gelukkig nog veel meer foto’s om je leven een stukje te verrijken. En Sophie deelt die natuurlijk maar al te graag. Al haar volgers krijgen de vrolijke fotocollectie te zien. Dat Sophie daar geen shirt op aan heeft, vindt de prachtige actrice zelf niet zo’n probleem. Het is maar kleding. Sophie vindt het veel belangrijker om vrij te kunnen rond bewegen in de natuur. Daar voelt ze zich namelijk enorm op haar plek. Het kan dan ook niet anders of ze gaat nog een keer een shoot als deze doen. De natuur roept nu eenmaal naar Sophie.

Sophie is het knappe hoogtepuntje van GTST

Wat zou Goede Tijden, Slechte Tijden toch doen als ze Sophie Bouquet niet hadden. Zonder de beeldschone actrice is de show gelijk een stuk minder interessant om naar te kijken. Dat is inmiddels gewoon een feit. Misschien wordt het dan maar eens tijd dat de serie dezelfde kant op gaat als het echte leven. Moet Merel, het karakter van Sophie, ook niet gewoon de modellenkant op? En dat er dan elke aflevering wel zo’n spannende shoot op het programma staat? Het zou de kijkcijfers van GTST waarschijnlijk erg goed doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?