Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet deelt intieme close-up van lippen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet laat normaal gesproken haar lippen spreken bij GTST. Geen wonder dat ze nu een zéér interessante close-up deelt…

Sophie Bouquet is een van de hoofdrolspeelsters van GTST. Wie haar op sociale media volgt, weet dat ze wel eens pikante foto’s deelt. Nu heeft ze met haar volgers wel een hele intieme close-up van haar lippen gedeeld. Heel verleidelijk kijkt ze in de camera en al haar volgers zijn per direct verkocht!

Sophie Bouquet kijkt verleidelijk in de camera

De prachtige brunette laat iedereen zijn hart smelten. Met haar perfecte tanden en zwoele blik kijkt ze diep in je ziel. Regelrecht kijkt ze de camera in en je bent gelijk gehypnotiseerd. Je weet niet wat je overkomt en blijft maar kijken naar haar lippen. Wanneer je bent gefocust op haar lippen begint ze met het inzoomen. Beetje bij beetje komt ze steeds dichter bij. Je kan haar bijna aanraken… en dan stopt het filmpje plotseling. Dan daalt de harde realiteit in; Sophie was nooit in de buurt!

Het ging Sophie Bouquet zelf vermoedelijk helemaal niet om haar lippen, maar meer om haar nieuwe nagels. De beeldschone actrice heeft net haar nagels laten doen en wilt dit graag met haar volgers delen. De prachtige actrice verblindt je tegelijk met haar diepblauwe ogen. De kleur van die nagels valt niet eens op!

Sophie Bouquet laat het achterste van haar tong zien

Sophie Bouquet ziet er op haar laatste foto een beetje uit als een gothic. Met zwarte oogschaduw en haar ogen naar boven kijkend ziet het er zelfs een beetje eng uit. De foto is ook donkerwit waardoor alle kleur wegvalt. Heel eng met haar tong naar buiten kijkt ze in de lucht. Wanneer je Sophie Bouquet zo op straat zou tegenkomen is ze niet meer te herkennen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet gaat kleurrijk het nieuwe seizoen van GTST in

Met een kleurrijk pakkie laat Sophie Bouquet weten dat ze in het nieuwe seizoen ook de rol van Merel Verduyn gaat vertolken. Vol trots laat ze weten “daar gaan we”! De fans van het programma GTST, zijn dan ook door het dolle heen dat Sophie ook volgend seizoen weer op tv te zien is als Merel Verduyn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.