Foto: Gloeiend hete Lies Zhara puilt aan alle kanten uit haar piepkleine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara heeft weer eens een flink aantal vakantiekiekjes geplaatst en ze vallen niet tegen!

Lies Zhara deelt nog steeds aan de lopende band foto’s van haar vakantie in Marrakesh, Marokko. De mannen zijn er weer eens niet vies van. Mooie beelden van de blondine in een zwemsetje komen vaak voorbij. Omdat ook Lies weet dat we daar nóóit genoeg van krijgen, deelt ze er nu weer een paar. Door het zwarte setje komt de rest van haar verschijning mooi naar voren en met de zandkleurige achtergrond is dit de perfecte foto. Aan het zwembad ligt ze er ook goed bij en dat laat ze ook wel lijken. Samen met een hond, die ook op sommige kiekjes staat, is het vast een goede vakantie geweest.

Wil jij de mooie beelden ook eens zelf bekijken? Klik dan hier!

Lies Zhara vakantiekiekje

Het leven van Lies Zhara

Het leven van een influencer lijkt wel chill te zijn. Naast dat ze alleen foto’s op Instagram plaatst, wordt ze natuurlijk gesponsord. Hierdoor worden er bijvoorbeeld producten naar haar toe gestuurd, waarmee ze dan even op de foto moet om het te promoten. Hiervoor zal ze geld verdienen of misschien iets anders afgesproken hebben. Zoals vakanties! Bedrijven geven haar zo nu en dan een reis naar een mooi land als de blondine het product genoeg heeft gepromoot. Dit werkt natuurlijk naast Instagram hetzelfde voor TikTok en misschien zelfs voor Snapchat. Ook zit de knappe influencer sinds een jaartje op Twitch. Dit is een streamingdienst waarop je van alles kan doen. Zoals gamen, maar ook gewoon chatten met de kijkers. Hierop kan gedoneerd én geabonneerd worden. De abonnementen zijn toch een vast inkomen per maand en donaties kunnen ook flink oplopen in een stream.

Wil je meer zien van Lies Zhara?

Als je nou benieuwd bent naar wat onze blonde Lies Zhara allemaal uitspookt dagelijks, kijk dan even op haar Instagrampagina! Hierop laat ze vaak zien wat ze op het moment aan het doen is en er komen ook genoeg andere beelden langs die mooi zijn voor het mannelijk oog!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!