Foto: Glennis grace haalt uit naar vals zingende kandidaat in the voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Glennis Grace is net nieuw bij The Voice of Hollandmaar weet nu al mensen op de tenen te trappen met haar commentaar. 

In de eerste aflevering van The Voice of Holland kwamen een hoop talenten aan bod. Helaas waren er ook meer dan genoeg missers. En nieuwste coach Glennis Grace die had daar wel een mening over. Zij brandde kandidaat Niene helemaal af. Het arme meisje werd door Glennis met de grond gelijk gemaakt.

Lees ook: Foto: The Voice-coach Glennis Grace laat schokkende metamorfose zien

Glennis Grace is nieuwste coach The Voice of Holland

The Voice of Holland heeft dit jaar een flinke make-over gekregen. Behalve de introductie van nieuwe spelelementen heeft het populaire programma er sinds kort ook een coach bij. Glennis Grace is de nieuwste aanwinst voor de bekende talentenjacht. Door de rest van de coaches wordt Glennis warm onthaald. Ali B. grapt nog een beetje dat ze nu eindelijk een familieprogramma zijn. Met Glennis aan bord lijken de andere coaches gelijk een stuk aardiger. Zeker Anouk, die naast Glennis op een mak lammetje begint te lijken.

Glennis heeft pittig commentaar op kandidaat The Voice

Dat Glennis een harde mening kan hebben valt niet bij iedereen goed in de smaak. Zo maakte Glennis de arme kandidate Niene Manon met de grond gelijk. Ze liet niks van het arme meisje over. Er werd nog even getwijfeld of er geen hulptroepen ingeschakeld moesten worden, want er kwam een lawine aan kritiek over haar heen van Glennis. Het nummer dat Niene zong, Dangerous Woman, sloeg dus regelrecht op coach Glennis, die het liefste had gezien dat de jonge zangeres gelijk het programma had verlaten. Maar Ali B. was wel overtuigd van de zangtalenten van Niene en gaf haar een kans door haar mee te nemen naar de volgende ronde. Glennis was niet onder de indruk. Maar klonk het dan echt zo vals?

Glennis Grace geeft een gigantische preek tegen kandidaat The Voice of Holland

Hoewel Niene dus door is, kreeg ze na haar optreden veel kritiek van de coaches. Maar dat begon al halverwege het nummer. Glennis kon het allemaal niet meer aanhoren en stopte haar vingers in haar oren. Ze vond het duidelijk een verschrikkelijk optreden van de jonge zangeres. Na afloop was haar commentaar dan ook niet mals. Glennis, die nogal in shock bleek van het hele optreden, vroeg aan de arme Niene of ze zangles had, want haar stem ging alle kanten op. Niene, die zelf op het conservatorium zat en waarschijnlijk gewoon een slechte dag had, wist zich maar moeilijk groot te houden tegenover de gemene woorden van Glennis. Het mag duidelijk zijn dat Glennis een harde coach wordt dit seizoen. Geen onzin, geen poespas, maar recht door zee. Nog meer dan Anouk dat al is. Daarmee belooft dit seizoen van The Voice of Holland weer ouderwets spectaculair te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong!