Foto: Geraldine Kemper zet tanden in smakelijke bal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper staat over het algemeen bekend als een hele charmante dame, maar soms moet ze even ergens haar tanden in zetten. 

Ken je dat, van die momenten dat je gewoon ongelooflijk veel trek ergens in hebt? En dat het je dan niet zoveel uitmaakt of het nu wel of niet gezond is wat je naar binnen werkt? Zo’n gevoel had Geraldine Kemper ook toen ze haar tanden zetten in deze vrij stevige bal. Het lijkt wel een beetje een enorme bitterbal, maar dan net even anders. Geraldine valt ook een beetje moeilijk te peilen op de foto. Is ze nou blij met haar snack, bang voor wat komen gaat, enthousiast of ziet ze er juist tegenop? Er is een kleine hint van blijdschap te bespeuren in haar ogen, dus ergens zal Geraldine wel blij zijn dat ze haar tanden in deze enorme bal mag zetten.

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper geniet nog één keer van zon in luchtig topje

Geraldine viert de herfst

Als je Geraldine al wat langer volgt, dan weet je dat het outdoor leven echt helemaal het ding is van de knappe blondine. Het liefste zet Geraldine haar tentje midden in de bossen om daar permanent te kamperen. Maar dat kan nou even niet, dus moet ze het doen met kleine tripjes hier en daar. Ook nu was ze weer gaan kamperen, om de herfst te vieren. De meeste mensen moeten er niet aan denken om met dit weer in de buitenlucht te zitten, maar Geraldine vindt het juist heel verfrissend. Voor ieder zijn ding blijkt maar weer. Geraldine hoefde niet elke dag zelf te koken. Gelukkig was er een eettentje in de buurt, zodat Geraldine nog van de simpele dingen in het leven kon genieten, zoals van de gigantische bal op de foto hierboven. Daar wordt de knappe blondine nou echt gelukkig van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper in haar camper

Het is dus de droom van Geraldine om als een soort nomade te blijven reizen van plaats naar plaats, in de buitenlucht en te genieten van de wereld om haar heen. Die droom wordt voor de aantrekkelijke blondine steeds meer een beetje de realiteit. Geraldine heeft namelijk een oud busje gekocht wat ze aan het opknappen is tot een camper. Haar woning op wielen moet er straks voor zorgen dat Geraldine overal kan gaan en staan waar ze wil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine straks onvindbaar

Geraldine kan straks gaan en staan waar ze wil. En dat is natuurlijk erg fijn voor de prachtige blondine, dan zit ze nergens meer aan vast. Dan kan ze letterlijk wanneer ze wil haar busje pakken en rijden naar een groot bos om daar te genieten van de natuur. Straks is Geraldine gewoon onvindbaar, omdat ze permanent op rondreis is. Het zou haar werk wel een stukje moeilijker maken als presentatrice, maar de slimme blondine zal daar ook wel watt op vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Welmoed Sijtsma gaat op de foto met kromme staf van collega

Welmoed Sijtsma is klaar met haar onderzoek naar de nepvideo, maar verveelt zich nu al. Ze besluit dicht tegen een collega aan te kruipen en is gefascineerd door zijn grote, kromme staf.

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!