Foto: Geraldine Kemper verbaast iedereen met fotoshoot zonder shirt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper verrast al haar volgers met een nieuwe en vooral erg bijzondere foto. De presentatrice heeft daarop namelijk helemaal geen kleding aan!

De nieuwe look van Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is erg goed in het maken van verleidelijke foto’s. Daarom zijn fotografen ook zo gek op de blondine, omdat ze met vrij weinig moeite Geraldine er ontzettend leuk uit kunnen laten zien. Al hebben sommige fotografen een beetje bijzondere gedachtes bij bepaalde shoots. Zo ook nu weer. Geraldine krijgt een wel heel bijzondere look aangemeten. En wat nog veel aparter is, ze hoeft voor deze fotoshoot niet eens kleding te dragen. Met alleen een paar handschoentjes aan bedekt Geraldine haar meest delen, terwijl er allemaal mooie foto’s van haar worden gemaakt. Het is een bijzonder gezicht en daarom deelt Geraldine de foto’s ook zelf nog even met haar volgers, zodat iedereen kan meegenieten van dit bijzondere moment.

Lees ook: Video: Loog Geraldine Kemper over ordinair avontuurtje in skilift met vriend?
Aparte make-up voor Geraldine Kemper

Hoewel de aantrekkelijke blondine er niet slecht uit ziet met deze look, is het toch wel een beetje apart om te zien. Het is niet standaard een look die heel verleidelijk over komt. De make-up van Geraldine is ook zo gedaan dat ze er zelfs een klein beetje eng uit ziet. Maar haar verleidelijke maakt gelukkig een  hoop goed op de foto. Je hebt als volger van Geraldine nog meer dan genoeg om van te genieten. De knappe presentatrice ziet er buitengewoon aantrekkelijk uit. Haar goedgevormde spreekt ook voor zichzelf. Dat is namelijk een ontzettend fijn aanzicht op de foto.

lekker bankhangen met Geraldine Kemper

Na een lange dag werken is het natuurlijk tijd voor een beetje ontspanning. En dat doet Geraldine het liefste thuis op de bank. Heerlijk ontspannen ligt ze erbij. De knappe blondine kan thuis even helemaal tot rust komen. Er is niks of niemand die iets van haar moet en dat is toch wel erg fijn. Op de bank kan Geraldine gewoon even lekker zichzelf zijn. Wel maakt ze voor haar volgers nog even een aantrekkelijke foto. Deels doet ze dat om haar mooie huisje te kunnen laten zien en deels zodat haar volgers ook een beetje kunnen mee genieten met het ontspannen momentje.
Knappe presentatrice heeft druk schema

Soms heeft Geraldine het wel even nodig om lekker languit op de bank te liggen. Ze heeft namelijk een ontzettend druk schema. Zo heeft ze fotoshoots, een podcast met Gwen van Poorten, opnames voor televisieprogramma’s, feestje en afspraken met vrienden, sporten en moet ze genoeg tijd inbouwen om een beetje normaal te kunnen eten en slapen. Geraldine heeft dus een belachelijk druk schema, maar het lijkt erop dat ze het in ieder geval vol weet te houden. De truc is om zoveel mogelijk alles in balans te doen en waar nodig je rust te pakken. En dat gaat de knappe blondine goed af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...