Foto: Geraldine Kemper showt strak lijf onder openhangend jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Geraldine Kemper geeft haar volgers en fans even een lekker inkijkje met deze foto!

Geraldine Kemper danst erop los in kleinste topje ooit

Geraldine Kemper is een prachtige, blonde presentatrice. Haar mooie gezichtje en lekkere lijf wil je altijd wel op je Instagram tijdlijn voorbij zien komen. Gelukkig is ze heerlijk actief op haar sociale media en zijn er zat foto’s en video’s om van te genieten. Een tijdje geleden plaatste Geraldine een video op haar Instagram waarbij ze liet zien dat ze haar haar liet kleuren naar perzik roze. Het bijschrift bij die video was: “ADE ready!” Ze was er dus klaar voor om op het Amsterdam Dance Event lekker los te gaan. Onlangs plaatste twee foto’s van zichzelf bij het Amsterdam Dance Event. Op de eerste foto is al te zien dat ze een openhangend jasje draagt met daaronder een heel kort en opgeknoopt topje. Op de tweede foto is de presentatrice lekker aan het dansen. Ze heeft haar armen omhoog gegooid en laat zo duidelijk zien wat er onder haar openhangende jasje verstopt zit. Het ziet er allemaal nog perfect uit hoor, Ger!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper draagt wel heel weinig tijdens boswandeling

Een tijdje terug plaatste Geraldine Kemper een foto op haar Instagram. Dat klinkt natuurlijk als niks nieuws. Toch was dit even weer verfrissend om te zien. Geraldine staat ontzettend sterk in haar mening over gelijkheid voor vrouwen. Ze wil dan ook heel graag gewoon zonder kleding op de foto kunnen zonder dat daar een taboe aan vastzit. Ze is het bos in gegaan met fotograaf Lieke Romeijn. Lieke heeft een Instagram pagina met daarop allerlei foto’s van verschillende vrouwen, allemaal zonder kleding. Geraldine ging ervoor! Ze liet zich eerst fotograferen in een soort grote badjas, maar die ging op een gegeven moment uit. Uiteindelijk heeft Lieke dus ook foto’s van de blondine gemaakt waar ze helemaal niks draagt. Het is even wennen, maar het zijn prachtige foto’s!

Onderstaande foto’s zijn beide van Lieke Romeijn.

Geraldine Kemper gaat op spannend avontuurtje

De blonde presentatrice is gek op de natuur. Dat blijkt uit de bovenstaande foto’s. Regelmatig plaatst ze foto’s van wandelingetjes of haar camping avonturen. Deze keer plaatst ze een video van één van haar beruchte tripjes met de camper. Geraldine Kemper wordt Geraldine ‘Camper’. Ze vertelt in het bijschrift dat ze een heerlijke tijd heeft gehad in het bos: “Op de camping. Het bos in. Kampvuur. Vrienden. Enge verhalen. Goed eten. Lekker leven.” Het klinkt inderdaad als een fantastische trip. In de video komen verschillende foto’s voorbij van Geraldine en haar vrienden tijdens de camping reis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...