Foto: Geraldine Kemper redt RTL met geheime serie Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De naam van RTL 4 is natuurlijk flink beschadigd door het schandaal van The Voice Of Holland. Geraldine Kemper schiet te hulp met een perfect nieuw programma.

Voor de liefhebbers van talentenjachten valt het natuurlijk tegen dat The Voice Of Holland nu niet meer op televisie te zien is. Toch moet de tv op vrijdagavond altijd met amusement gevuld worden, vooral bij zender RTL 4. The Voice Of Holland is per direct van de zender afgehaald nadat Tim Hofman van BOOS aankondigde onderzoek te hebben gedaan naar machtsmisbruik en overschrijdend gedrag achter de schermen. Meerdere deelneemsters vertellen in de video over hun nare ervaringen met Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen. Dat het programma nu stop is gezet is logisch, maar er is natuurlijk ook een goede vervanger voor The Voice nodig. Daar schiet presentatrice Geraldine Kemper samen met Art Rooijakkers de televisiezender te hulp. Natuurlijk zouden we door niemand anders  beter vermaakt kunnen worden dan Geraldine!

Geraldine Kemper redt het treurige RTL 4

RTL kondigde al snel na het gebeuren aan dat The Voice Of Holland per direct stopgezet zou worden. Op woensdag 12 januari ontving de zender de beruchte mail van BOOS, waarin de aantijgingen werden gedaan. De situatie bleek toch wel erg serieus te zijn. “De aantijgingen zijn zeer ernstig en schokkend en waren niet bekend bij RTL.”, was de reactie van RTL. Ook kondigde de zender aan dat er een onderzoek naar de schandalige verhalen zal starten. De talentenjacht werd normaliter altijd uitgezonden tijdens prime time, en ook nog eens op de vrijdagavond. Er zal dus een héle goede vervanger voor het programma moeten komen. Gelukkig is daar niemand minder dan Geraldine Kemper, die het hele zooitje daar wel zal redden met Art Rooijakkers aan haar zijde.

Geraldine Kemper redt de treurige vrijdagavond op RTL 4

Geraldine Kemper deelt het geweldige nieuws met foto

We zouden niemand liever dan Geraldine Kemper vaker op televisie willen zien. Met de foto hierboven kondigde ze het leuke nieuws van de nieuwe editie van Expeditie Robinson op RTL 4 aan. Iedereen reageert erg positief, maar dat is ook wel logisch. De presentatrice is erg geliefd en we hebben er al zin in. Toch moeten we nog even afwachten, want Geraldine is pas vanaf 10 maart met Expeditie Robinson op televisie te zien…
Wat te verwachten van Expeditie Robinson editie met Geraldine?

Op de foto hierboven is al te zien dat Geraldine er helemaal klaar voor is. De zee, het strand en een daardoor een brede glimlach: Expeditie Robinson is helemaal voor de presentatrice weggelegd. Eigenlijk zou de editie alleen via Videoland te zien zijn, maar wordt toch uitgezonden op televisie. Dat is maar goed ook, want iedereen weet dat je hoge kijkcijfers haalt met zo’n presentatrice!

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper zet trillend speelgoed bij grof vuil

Expeditie Robinson: Geraldine Kemper vs Nicolette Kluijver

Toch voelt het niet helemaal eerlijk, want als we aan de presentatie van Expeditie Robinson denken, denken we natuurlijk aan Nicolette Kluijver. Zij is dé originele presentatrice van het programma, omdat ze er al zo lang te zien is. Nu lijkt het erop dat Geraldine haar functie ook wel ziet zitten, maar wat vindt Nicolette daarvan? Waarschijnlijk zal het een strijd tussen de twee blondines worden, maar dat hoeft natuurlijk niet. De ideale oplossing is simpel: de dames moeten het programma gewoon met z’n tweeën presenteren!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!