Foto: Geraldine Kemper poseert voor stoute fotoshoot in donker bos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De geweldig mooie Geraldine Kemper laat zich van haar ondeugende kant zien tijdens deze stoute fotoshoot…

Geraldine Kemper wordt moordlustig in bosjes

Geraldine Kemper, we kennen haar allemaal! Ze is die prachtige en energieke blondine die regelmatig voorbij komt op televisie. Op het moment doet Geraldine mee met het programma Het Perfecte Plaatje. In de meest recente aflevering viel ze zelf bijna af, maar Filemon Wesselink was nét iets minder goed beoordeeld dan de blondine. Ze mocht dus blijven. Onlangs kwamen wij wat foto’s tegen van de sprookjesopdracht van afgelopen aflevering. Geraldine was in die opdracht verkleed als een ondeugende Roodkapje en liet gewaagde foto’s maken van zichzelf in het donkere bos. In haar ene hand draagt ze een bebloede zaag en in haar andere heeft ze een wolvenkop vast. Het verhaal is hier dus dat Roodkapje de wolf direct heeft verslagen in plaats van hoe dat in het sprookje andersom gebeurt. Het zijn geweldige foto’s en Geraldine komt zo helemaal tot haar recht. Wat een goddelijke vrouw is het ook zeg, jeetje!

Geraldine Kemper Geraldine Kemper

Geraldine Kemper geniet intens van winterzonnetje

Als je zo bovenstaande foto’s bekijkt, wordt het wel duidelijk dat Geraldine er niet vies van is om een beetje huid te laten zien. Ook niet wanneer het buiten wat minder warm is. Tóch heeft ze een voorkeur voor de zon, zodat ze zo min mogelijk kleding aan hoeft. Op haar Instagram pagina wordt wel duidelijk dat ze een zonliefhebber is. Ondanks dat, is ze ook zeker niet vies van een beetje herfst en winter. Onlangs plaatste ze nog een foto waarin ze een regenpakje aan had getrokken en nat werd gegooid, maar ook zonder nattigheid kan Geraldine genieten van het koudere weer. Zo plaatste ze niet zo lang geleden een foto van zichzelf waarin ze een muts en een shirt met lange mouwen aanheeft. Op haar gezicht is een blik van puur genot te zien terwijl ze de camera in kijkt. Op de laatste slide zie je nóg meer geluk. Daar draagt de blondine een lach op haar gezicht van oor tot oor. Wat is het ook een prachtige vrouw en wat staat de kleur paars haar geweldig! Ga zo door, Geraldine. Van zulke foto’s kunnen wij elke dag wel genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper fotografeert etende vrouw op smerig moment

Hierboven is te lezen dat de prachtige Geraldine Kemper mee doet met het huidige seizoen van Het Perfecte Plaatje. Daarvoor moet ze heel wat verschillende soorten foto’s maken. Zo nu en dan komt één van die foto’s voorbij op haar Instagram. Een tijdje terug plaatste Geraldine dus zo’n foto op haar sociale media platform. Het is een foto van een liggende, blonde vrouw die spaghetti met haar handen aan het eten is. Het ziet er allemaal nog wat smerig uit, maar als je er met een ander oog naar kijkt, zie je de kunst er wel in… toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...