Foto: Geraldine Kemper ligt schaars gekleed in hangmatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper verrast haar volgers met een heerlijke foto vanuit haar hangmatje. De blondine heeft een klein topje aangetrokken terwijl ze verleidelijk in de camera staart.

Geraldine Kemper ligt in piepklein topje te genieten

De knappe Geraldine Kemper is helemaal één geworden met haar camper. Zo heeft Geraldine ook maandenlang heel veel pijn en moeite in de wagen gestoken dus het is super fijn dat ze eindelijk met haar kampeer busje op pad kan. Natuurlijk is Geraldine altijd wel voor alles in geweest, maar dat haar hartje zoveel sneller gaat kloppen van het buiten leven was voor iedereen een beetje nieuw. Zo is Geraldine bijna niet meer in plekken te zien die binnen zijn. De presentatrice zit altijd voor haar camper op een kampeer stoeltje met een klaptafeltje te genieten van een primitief maaltje. Daarbij lijkt Geraldine ook helemaal gek te zijn van haar hangmat. Hier ligt de blondine uren achter elkaar in met haar koptelefoon op haar oren. Met onderstaande post vraagt Geraldine om aanraders voor goede podcasts, dus dat is wat ze waarschijnlijk veel op heeft staan de hele dag. Het is natuurlijk ook echt genieten in het zonnetje. Want die zon zoekt Geraldine zeker wel op tijdens haar tripjes met de camper. Op onderstaande foto ligt Geraldine in een blauw gekleurd zwem topje terwijl ze een lichte grijns op haar gezicht heeft. De kleur van het topje past erg mooi bij Geraldine haar felblauwe ogen. Met deze foto heet Geraldine waarschijnlijk weer heel wat mensen een heet momentje bezorgt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper beleefd wild weekend in Brussel

Het grappige duo Geraldine Kemper en Robbert Rodenburg werden voor een samenwerking met ice tea merk Fuze Tea naar ons buurland gestuurd. Hier stond het duo een bijzondere vierentwintig uur te wachten. Zo kregen ze een persoonlijke gids om hun mee te nemen door Brussel en om de leukste activiteiten mee te doen. Alles is een beetje in scene gezet omdat het gaat om een betaalde samenwerking met Fuze Tea. Toch is de video erg leuk geworden, want Geraldine en Robbert gaan proberen Vlaams te praten. Dit doen ze terwijl ze met bijlen gaan gooien. Geraldine wordt tweede in haar knal groene pakje. Daarna zit Geraldine lekker te kliederen met chocolade terwijl ze woorden probeert te schrijven. Ook zien we het trio natuurlijk de hele tijd ice tea drinken. Op het einde probeert Robbert nog even een bottle flip met een Fuze Tea flesje, maar dat gaat helaas niet zo voorspoedig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robbert Rodenburg (@robbertrodenburg)

Lees ook: Foto: Geraldine Kemper hijst zichzelf in nauw pakje tijdens vakantie

Geraldine Kemper zorgt voor bizar veel ophef met foto

De onbezorgde Geraldine Kemper krijgt ontzettend veel haatreacties na het plaatsen van deze foto op haar Instagram account. Op de foto is te zien dat Geraldine zonder topje en in een piepklein broekje over een festival terrein aan het lopen is. Haar volgers gaan helemaal los in de comments over dat ze het niet normaal vinden dat Geraldine er zo bij loopt. Hier lijkt de blondine zich niks van aan te trekken, want ze laat de foto gewoon staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?