Home Nieuws Foto: Geraldine Kemper laat zich zonder broek zien op afgelegen plek

Foto: Geraldine Kemper laat zich zonder broek zien op afgelegen plek

Geraldine Kemper heeft weer een bijzondere foto online gezet. Want zien we het nou goed? Draagt Geraldine geen broek?

De ontzettend mooie blondine Geraldine Kemper heeft een nieuwe foto online gezet en daarvan moet je toch echt even twee keer kijken of je het goed ziet. De mooie presentatrice lijkt namelijk helemaal geen broek aan te hebben op de foto. Als je beter kijkt zie je dat het kledingstuk van Geraldine gewoon ontzettend klein is. Maar daardoor heb je wel gelijk een heel bijzonder beeld meegekregen van de mooie blondine. Geraldine verrast haar fans wel met dit mooie plaatje. Het maakt je weekend in ieder geval een stukje mooier.

Geraldine Kemper is op vakantie in Portugal

De mooie dame is er even tussenuit gegaan om haar rust te pakken. Dit keer is ze met een goede vriendin, die ook de foto’s voor Geraldine gemaakt heeft, op pad geweest naar Portugal. En de mooie blondine heeft al haar volgers verbaast met haar geweldige plaatjes. De leuke presentatrice weet wel hoe je het beste een mooie foto moet maken. Misschien had Geraldine eerst even moeten kijken wat er precies geschoten was voor ze het online zette. Dan had ze gezien dat het net lijkt alsof ze geen broek draagt. Maar misschien dat het juist de bedoeling van Geraldine was om op die manier over te komen. De presentatrice krijgt in ieder geval veel complimentjes op de look. En dat is ook logisch, want ze ziet er enorm bijzonder uit in haar leuke kleding.

Geraldine Kemper komt even helemaal tot rust in Portugal

In Portugal doet Geraldine het allemaal even wat langzamer aan. De mooie presentatrice komt even helemaal tot rust. En dat is maar goed ook, want met haar programma’s, podcast en modellenwerk heeft ze het er maar druk mee. Voor Geraldine is het belangrijk om af en toe even te ontspannen en tot zichzelf te komen. En dat lijkt met deze mooie vakantie wel goed gelukt te zien. Geraldine weet in ieder geval genoeg leuke plaatjes te schieten, zodat haar volgers er ook nog wat aan hebben. Die genieten gewoon met Geraldine mee door alle mooie plaatjes. De leuke presentatrice maakt er op die manier wel een heel mooi tripje van.

Geraldine Kemper laat zich veel op de foto zetten

De mooie blondine vindt het erg leuk om op de foto te staan. Ze heeft dan ook erg veel vriendinnen die goed kunnen fotograferen. Daarom zie je altijd de meest mooie en leuke foto’s van Geraldine voorbij komen. De mooie presentatrice maakt graag gebruik van de artistieke talenten van haar vrienden om ervoor te zorgen dat ze er beter uit komt te zien. En dat is toch een partij mooi. Kijk maar naar alle foto’s die Geraldine op haar tripje heeft weten te maken. Dat zou bijna in een museum kunnen hangen zo leuk ziet het eruit. De foto’s maken in ieder geval de volgers van Geraldine ook weer heel erg blij. Die genieten gewoon lekker mee met de vakantiekiekjes van de blondine.

Meer zien van Geraldine Kemper kan op Instagram

De leuke blondine heeft natuurlijk nog veel meer mooie foto’s online staan. En daar kan je fijn van genieten als je naar haar Instagram account gaat. Daar heeft ze alle mooie kiekjes op een rijtje gezet.

Mobiele versie afsluiten