Foto: Geraldine Kemper laat zich van achter fotograferen in strakke legging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Uitdagende wererldreizigster Geraldine Kemper verwent volgers met heerlijke kiekjes uit Stockholm! 

De knappe Geraldine Kemper mist het avonturieren!

Geraldine Kemper is een echte globetrotter, altijd op zoek naar avontuur en nieuwe ervaringen. Maar zelfs de meest doorgewinterde reizigers kunnen wel eens last hebben van heimwee. Gelukkig weet Geraldine hoe ze hiermee om moet gaan, dus deelt ze op haar Instagram een paar prachtige throwback foto’s van haar tripje naar Zweden. Op de foto’s zien we Geraldine in een kleurrijke, strakke sportlegging waar haar rondingen prachtig in te zien zijn. De blondine rolt zo de roltrap af met deze lekkere outfit. Het is duidelijk dat ze niet alleen avontuurlijk is, maar ook nog eens in topvorm verkeert! Met de schitterende Zweedse omgeving op de achtergrond straalt ze een natuurlijke schoonheid uit die ons allemaal betovert. Het is geweldig om te zien dat Geraldine ook buiten haar reizen om ons blijft inspireren met haar positieve instelling en unieke stijl. We kunnen niet wachten om te zien waar ze ons als volgende naartoe brengt!

Lees ook: Video: Geraldine Kemper doet vieze volgers een plezier met haar vuile was

Geraldine Kemper straalt van geluk op foto

Geraldine Kemper heeft ons opnieuw betoverd met haar stralende persoonlijkheid en unieke stijl. Op een recente foto die ze deelde op haar Instagram, zien we haar in haar geliefde thuishaven Amsterdam. Ze staat in haar eigen straatje en lijkt helemaal op haar plek te zijn. Haar glimlach en stralende ogen vertellen ons dat ze oprecht gelukkig is om weer thuis te zijn na haar avonturen over de hele wereld. Geraldine heeft altijd een natuurlijke flair gehad voor mode en stijl, en dat is te zien in haar outfit op deze foto. Haar zwarte jasje en gedurfd ondershirt passen perfect bij de Amsterdamse sfeer en stralen zelfverzekerdheid en klasse uit! Geraldine laat ons even zien hoe het eruit ziet als je thuis echt bij je past. Het is geweldig om te zien dat ze haar wortels niet vergeten is en altijd een speciale band zal blijven hebben met haar geliefde Amsterdam.

Lees ook: Video: Loog Geraldine Kemper over ordinair avontuurtje in skilift met vriend?

kijkje achter de schermen tijdens fotoshoot Geraldine Kemper!

Geraldine Kemper heeft ons meegenomen achter de schermen van een spannende fotoshoot. Het is een geweldige ervaring om te zien hoe zo’n shoot in zijn werk gaat! Op haar TikTok-account heeft ze een aantal video’s gedeeld die ons laten zien hoe ze zich voorbereidt op de shoot, hoe ze poseert voor de camera en hoe ze samenwerkt met het team. Het is fantastisch om te zien hoe professioneel en gepassioneerd ze is, en hoe ze er haar eigen ding van maakt! Zeker als je de laatste fragmenten bekijkt van het filmpje hoe Geraldine daar poseert. Ze weet haar volgers zo wel flink te verwennen!

@geraldinekemper Behind the scenes fotoshoot ♥️ #fotoshoot #behindthescenes #trance #foto #shoot @Stijn de Vries ♬ Ayla (DJ Taucher Radio Edit) – Ayla

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.