Foto: Geraldine Kemper is dolgelukkig na avontuur tussen de lakens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper kondigde via Instagram een nieuwe grensverleggende serie aan. Het lijkt erop dat de presentatrice haar tijd bij BNN soms nog een beetje mist!

Geraldine Kemper kondigt via Instagram haar nieuwe serie aan. De presentatrice lijkt haar tijd van expliciete programma’s erg te missen, want ze is terug met een soortgelijke serie. Geraldine haar nieuwe serie heet Tussen de Lakens. Dit soort series passen natuurlijk als geen ander bij Geraldine. De presentatrice is gemaakt voor de wat riskantere onderwerpen. Je zag het al in haar verleden. Dat vindt ze het leukst om te doen en is ze het beste in. Met het programma is ze op Videoland te zien. Haar volgers waren laaiend enthousiast over de eerste aflevering, waarna Geraldine dankbaar reageerde…

Geraldine Kemper duikt Tussen de Lakens

Geraldine gaf op Instagram al een voorproefje van haar nieuwe serie. ”Een serie over de emancipatie van de vrouw in bed”. Zoals de presentatrice het zelf omschrijft. De serie gaat over de bedverhalen en issues van de vrouw. Tussen de lakens dus. In de promotievideo op de Instagram van Geraldine zie je verschillende beelden uit de serie. Ze bestuderen onder andere het vrouwelijk lichaam en de gevoelige delen hiervan. Klinkt als een spannende, leerzame serie dus. Geraldine werd volledig overrompeld door de lawine aan positieve reacties na haar eerste uitzending. Wie de comments onder de Instagram-post leest kan concluderen dat de jeugd ontzettend blij is met haar programma!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

geraldine tussen de lakens

Geraldine Kemper staat op voor Internationale vrouwendag

Geraldine deed onlangs een Instagram post omtrent Internationale vrouwendag. Ze is natuurlijk zelf ook een vrouw, dus ook zij heeft vast genoeg nare ervaringen. Ze plaatst er het volgende over op Instagram: ”Vandaag is het Internationale vrouwendag. ❤️ Dus doe ik een extra shoutout naar een aantal vrouwen. Want laten we elkaar blijven supporten. Laten we elkaar groter maken.” Geraldine benoemt dus dat de vrouwen elkaar moeten blijven steunen en supporten. Vrouwen worden tot op de dag van vandaag nog steeds niet gelijk behandeld, en daar wilt Geraldine duidelijk vanaf. Nou ja, niet alleen Geraldine, maar eigenlijk bijna iedereen, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine is terug met Expeditie Robinson

Geraldine is terug met Expeditie Robinson. Dit keer niet als kandidaat, maar als presentatrice! Samen met Art Rooijakkers zal Geraldine het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson gaan presenteren. Het nieuwe seizoen is op 24 februari van start gegaan. Maar dit is niet zomaar een editie, dit is de ‘All-star’ editie. Alle winnaars, of mensen die het ver hebben geschopt mogen het nog één keer proberen om voor eens en altijd te bepalen wie de echte Robinson is. Heb jij er ook zoveel zin in?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.