Foto: Geraldine Kemper drinkt wijn in doorschijnend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is weer is aan de wijn gegaan. Ze begon vroeg aan het weekend na een week keihard werken. De wijn slaat in als een bom bij haar, zo te zien.

Geraldine Kemper drinkt graag een drankje. En al helemaal als het weekend is. Ze slaat dan de cola, sinas en appelsap over en grijpt gelijk naar een wijnglas met een lekker verfrissend wijntje erin. Zoet of droog, rood of wit, het maakt niet uit. Zolang er maar alcohol in zit, vindt Geraldine het allemaal wel prima. Ook de officiële werkkledij kan uit volgens de presentatrice en deze wordt ingeruild voor een doorschijnende trui. Daarmee houdt ze tot diep in de nacht alle aandacht op zich gericht. Het is is enkel en alleen nog even afwachten totdat de wijn z’n werk doet en ze helemaal in de weekend mood komt.

Geraldine Kemper wacht geduldig af

Haar outfit, compleet met gekke hoed, bril en doorschijnend topje heeft ze al gereed. De fles is ontkurkt en de foto is gemaakt. Het is allemaal alleen nog wel wat vroeg. Ze lijkt wat in de war met de uren van de dag. Of ze eerder vrij was, is niet duidelijk maar ze is wel erg enthousiast. De stap-mood zit er al goed in bij Geraldine, alleen voordat de allereerste clubs open gaan zal ze nog wel heel even geduld moeten hebben. Gelukkig zorgt alcohol ervoor dat de tijd een stuk sneller gaat. Vooral als je erg veel lol hebt. En dat laatste lijkt al vrijwel zeker bij de feestelijke verschijning.

Geraldine gaat hard het weekend in

Net als menig harde werker kon ook Geraldine niet wachten tot het weekend wat. Waarschijnlijk is een presentator spelen of acteren wel wat leuker dan een kantoorbaan, maar Geraldine is na een weekje vroeg opstaan er natuurlijk ook wel een beetje klaar mee. Maar al te graag wil ze weer haar eigen kleding aan en lekker uitslapen. Maar eerst nog wat middelen om beter in slaap te vallen en ook om wellicht nog eerst naar de stad te gaan en daar de boel onveilig te maken. Aan haar outfit lijkt het weer het laatste te worden.

Geraldine op stap?

Tegenwoordig moet de presentatrice het zonder camera doen op stapavonden. Althans zonder professionele camera en cameraman. Die had ze eerder nog wel bij zich toen ze betaald ging stappen tot diep in de nacht voor het programma en voor BNN. Die vergoedingen zijn inmiddels niet meer aan de orde, maar wat ze wel nog heeft zijn de looks van vroeger. Sterker nog, ze lijkt er alsmaar beter en beter uit te zien, deze doorschijnende blondine.

Op een na mooiste vrouw viert feest

Geraldine ziet er zelfs nog zo goed uit dat ze is verkozen tot de op één na mooiste vrouw van Nederland. Nog steeds vindt menig man (en vrouw) in ons land haar erg aantrekkelijk. En dat moet gevierd worden, zo ook door Geraldine. Zo’n titel geeft zekerheid en zelfvertrouwen en al helemaal in combinatie met de wijn. Dat belooft weer een wilde, feestelijke avond te worden voor de beeldschone presentatrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!