Foto: Geheel ontklede Victoria Koblenko deelt kiekje vanuit sauna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko deelt een opvallend kiekje vanuit de sauna. Haar volgers hadden nóót zo’n foto verwacht!

Victoria Koblenko deelt een opvallend kiekje vanuit een opvallende plaats. De sauna is normaal gesproken niet een plaats waar je zomaar foto’s gaat lopen maken, maar deze blondine denkt daar dan tóch net even anders over. Ze doet lekker wat ze zelf wilt, en deelt een spannend kiekje vanuit dit zweterige hok.

Victoria Koblenko gaat helemaal ontkleed voor warm kiekje

Op de foto is te zien hoe de blondine helemaal tot rust aan het komen is in de sauna; “En nu in de sauna“. Wat opvallend is aan deze foto, is dat je zoiets niet zo snel op Instagram zou plaatsen. Deze blondine denkt daar echter heel anders over, en besluit het gewoon online te gooien. Want Victoria Koblenko schaamt zich natuurlijk niet zo snel. En bovendien is daar ook geen reden voor, bij dit prachtige kiekje. Het is te zien hoe ze in het warme, zweterige hok op een bankje zit. Ze fotografeert zichzelf in de spiegel en Victoria poseert slim voor de foto. Slim, omdat ze nét alles weet te bedekken met haar benen. Het is duidelijk te zien dat Victoria dit rustmomentje in de hete cabine écht even nodig had. Dus  besluit ze om het te delen met haar volgers. Niet het meest gebruikelijke, maar wel een leuke verrassing voor de ruim 2 ton aanhangers van Victoria Koblenko.

Lees ook: Victoria Koblenko schokt volgers met foto van sterk verouderd gezicht

Evgeniy pakt Victoria Koblenko’s troeven stevig vast

Onlangs deelde Victoria Koblenko een foto met een randje eraan vast op Instagram. Op het eerste gezicht lijkt dit kiekje allesbehalve , of . Maar naarmate je verder swiped, en de tekst eronder leest, wordt het al gauw wat intiemer. Op de foto is te zien hoe de blondine in Parijs is. Ze bevindt zich op dit moment op haar favoriete pleintje, geeft ze aan. Vol trots poseert Victoria in de brandende zon op een stenen muurtje. Haar man, Evgeniy Levchenko, is te zien in de schaduw op de muur. Hij maakt de foto. In eerste instantie wilt hij het laten lijken alsof hij de hand van Victoria vasthoudt, maar al gauw lijkt Evgeniy andere plannen te hebben, en schuift hij zijn ‘schaduwhand’ naar boven. Victoria; “Kennen jullie mijn favoriete pleintje in Parijs met talloze galleries, terrasjes en altijd mooi lichtval? Zo kan je man doen alsof hij een foto maakt van hoe hij je hand vast houdt, maar stiekem toch je ronding 😜”. De Oekraïense oud-voetballer lijkt toch nét wat andere plannen te hebben dan zijn vrouw, Victoria. Het levert echter wel een paar mooie plaatjes op, vooral de laatste.. De reacties onder de foto van de blondine liegen er ook niet om; “Hij heeft er een handje vol van“. “And men will be men“. 

Lees ook: Foto: ‘Bipolaire’ Victoria Koblenko geeft backstage alleen maar commando’s

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!