Foto: Gaby Blaaser showt haar nieuwe lijf na ingrijpende verandering

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na alle aandacht voor haar zwangerschap is het logisch dat Gaby Blaaser ook trots haar nieuwe lijf laat zien. En terecht ook: wauw! 

De zwangerschap van Gaby Blaaser hebben we natuurlijk allemaal op de voet gevolgd. En hoe kan het ook anders? De beeldschone blondine heeft een enorme massa fans verzameld en ook haar pikante plaatjes doen het goed. Zo’n bloedhete influencer wil natuurlijk iedereen op z’n feed, toch? Wij gaan in ieder geval zeer goed op de heerlijke kijkjes in het leven van Gaby. En wij kunnen je garanderen dat jij dit recente plaatje ook niet wil missen! De blonde schoonheid showt namelijk trots haar overheerlijke nieuwe figuur en je gaat er spontaan van watertanden.

Gaby Blaaser toont trots haar heerlijke figuur in diep uitgesneden topje

Gaby Blaasen verwent haar volgers wel vaker met heerlijk intieme kijkjes achter de schermen. Zowel voor, tijdens en na haar zwangerschap legt Gaby uitgebreid verslag van haar dagelijkse avonturen en daar genieten we allemaal van mee. Logisch dus dat Gaby ook haar nieuwe figuur tot in de details aan haar fans laat zien, toch? Wij snappen ook volkomen dat de beeldschone influencer met haar heerlijke lichaam wil pronken. Haar zwangerschap heeft haar namelijk alleen maar knapper gemaakt! En nou blijkt dat de bloedhete ontwikkelingen ook na geboorte van baby’tje bij haar blijven. Zo plaatste Gaby recent nog dit overheerlijke filmpje met een zéér royaal gevuld topje. En met haar grote glimlach erbij kan er geen twijfel mogelijk over zijn. Gaby lijkt dolgelukkig! En anders wij wel, want wat een cadeautje is dit dan!

Het figuur van Gaby Blaaser is terug van weggeweest

Het ogenschijnlijk onschuldige filmpje toont namelijk dat Gaby haar spectaculaire figuur weer helemaal teruggekeerd is. Of nou ja, nooit weggeweest! We weten niet hoe ze het voor elkaar gebokst heeft, maar Gaby is namelijk alleen maar heter geworden tijdens én na haar zwangerschap. Dit filmpje alleen al toont haar strakke figuur en spectaculaire rondingen. Het laaghangende topje laat weinig aan de verbeelding over, en gelukkig maar. Met grote glimlach pronkt Gaby met haar heerlijke assets en bewijst moeiteloos dat ze nog steeds één van de knapste vrouwen van Nederland is. Al hebben wij daar natuurlijk nooit aan getwijfeld; dat kon haast niet met alle bloedhete kiekjes die ze plaatste. Toch is het prachtig om te zien dat Gaby haar terechte liefde voor haar lijf niet verloren is. En met een beetje geluk mogen haar fans nog vele keren meegenieten! Wij kunnen niet wachten op het volgende onthullende filmpje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser geeft “middelvinger aan geitenwollensokken moeders” met vurige festivalfoto

Overigens bewijst Gaby Blaaser wel vaker lekker haar eigen ding te doen! Recent is daar namelijk ook nog een hele waslijst aan moeders bijgekomen die allemaal wat te zeggen hebben over haar zwangerschap en geboorte. Gelukkig gaat dat bij Gaby mooi het ene oor in, andere oor weer uit. En dat bewijst ze ook in één enkele fotoshoot! Zo was ze recent te vinden op een festival en trok daarbij een heerlijk pittige outfit aan. Gaby schitterde in een loeistrak zwart setje en daar had iedereen natuurlijk wat over te zeggen. “Het is maar waar je prioriteiten liggen 3 weken na je bevalling”, reageerde iemand op Instagram. Gaby schreef er zelf ook al bij dat moeders ook gewoon mogen feesten. Maar één enkele reactie kreeg al snel tientallen likes! “Dikke middelvinger naar alle geitenwollen sokken moeders die zo’n grote mond hadden na je interview”, grapte Melissa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.