Foto: Gaby Blaaser neemt afscheid met fout getimed drankje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser is klaar met Nederland. Nou ja, voor een paar weekjes dan. Samen met vriend en personal trainer Danny Volker vliegt ze de vrijheid tegemoet. Maar eerst even wat moed indrinken.

Gaby Blaaser is normaal gesproken nergens bang voor. Maar op Schiphol staat ze toch wat onzeker op de foto. Ze heeft haar eerste alcoholische versnapering dan ook nog niet op zo te zien. Het is dan ook een beetje vroeg. Ochtend of middag maakt echt niet uit, denkt de presentatrice/actrice. Er is altijd tijd voor champagne. Na de eerste teug kan de vakantie beginnen. Althans, eerst moet ze even uitrusten op de koffers door alle alcohol.

Gaby Blaaser onderweg naar?

Gaby zelf, bekend van onder andere Spangas en  Onderweg naar Morgen, laat haar fans nog wachten op de onthulling van haar eindbestemming. Het wordt in ieder geval een zonnige vakantie. Gaby heeft gelijk wat moeite om de alcohol te verwerken, zo lijkt het. Op de Instagram foto ziet ze eruit alsof ze net een nacht stappen heeft overleefd. Was jezelf volgieten met alcohol dan wel zo’n wijs besluit, zo vroeg in de ochtend? Het model gaat er maar is goed voor zitten, want een staande pose zit er waarschijnlijk niet in. Met moeite kan ze haar paspoort nog tonen. Als dit verderop maar wel is gelukt. Ondertussen moet vriend Danny wel aan de bak en de foto nemen. Waarschijnlijk nog meerdere ook. 

Gaby Blaaser gelijk lamgeslagen

Er moet toch een reden zijn voor al die champagne in plaats van een koffie of water in de vroege ochtend. Waar men meestal de vakantie rustig begint start Gaby gelijk al met opwekkende middelen. Of zal de alcohol dienen om haar grootste nachtmerrie iets minder eng te maken? In het programma Special forces VIPS, waar Gaby onlangs nog in te zien was, leek de jonge actrice nog angstloos, maar ondertussen valt dit toch een beetje tegen. Ook in haar optreden in Expeditie Robinson was er geen vleugje angst te bekennen. Maar hoog in de lucht misschien wel?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Speelt vliegangst een rol?

Gaby staat graag met beide benen op de grond. Daar is ze veilig en heeft het model de controle. Hoog in de lucht, vastgeketend in een stoel ontbreekt die controle natuurlijk. Daar is maar een medicijn voor: alcohol. Maar ja, hoe kom je als dronken model toch nog het vliegtuig in hierna? Gaby is inmiddels geen twintig meer en zag de klap vast niet aankomen. Danny hopelijk wel en hij staat alweer klaar voor haar. Die is wat minder gevoelig voor de alcohol blijkbaar. Je moet wel wat voor Gaby over hebben als je met haar op vakantie wilt.

Haar vriend durft alles

Door het slecht getimed drankje kan Gaby niet meer richting het vliegtuig. Dan staat gelukkig personal trainer en krachtsporter Danny klaar om haar maar richting het vliegtuig te dragen. Het lijkt uiteindelijk allemaal te zijn gelukt, want een nieuwe post of een nieuwsitem dat Gaby dronken in aangehouden in het vliegtuig ontbreekt nog. Die twee lijken dus aangekomen te zijn op de eindbestemming inmiddels. Nu is het enkel nog even afwachten voor de volgers welke bestemming dat precies is. En voor Gaby is het afwachten tot het volgende drankje aan de bar van het hotel. Dit lijkt tot nu toe althans de centrale focus van haar rustperiode.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?